10 grunner til å jobbe i Kappahl

Å jobbe i Kappahl er fint og fartsfylt. Her er de viktigste grunnene til at medarbeiderne våre (og snart kanskje du?) trives i Kappahl.

1. Kappahl – a place to belong

Kappahl gir mange muligheter for utvikling:

«Jeg begynte på økonomiavdelingen for 14 år siden. I dag er jeg teamleder på kundeservice. Det beste med Kappahl er menneskene. Kollegaene mine bidrar til et fantastisk arbeidsmiljø, og vi stoler på hverandre!» Kinga, teamleder, Kappahl Polen

2. Ditt velvære er viktig

At du har det bra er viktig for at vi skal lykkes. Vi gir deg forutsetninger for å oppnå balanse i arbeidslivet. I butikkene våre og på distribusjonssentralen vår får du være med på helseaktiviteter. Og vi oppmuntrer deg og alle i Kappahl til å bidra til at dere både har det moro sammen og har det bra. På kontorene våre tilbyr vi hybridarbeid, som vil si at vi kan arbeide både på kontoret og hjemmefra. Vi vil at du skal trives lenge hos oss!

3. Vi inspirerer hverandre til en bærekraftig livsførsel

Hos oss får du mange muligheter til å bidra til en bærekraftig utvikling innen tekstilindustrien og for de som jobber innen den. Vi lærer oss om bærekraftspørsmål og deler smarte tips med hverandre. Sammen inspirerer vi hverandre til å ta bærekraftige valg i hverdagen!

4. Du kan være deg selv!

Kappahls høyere formål er å hylle mangfoldet i hverdagen. For oss er mangfold retten til å være den du er, retten til å leve livet ditt som du vil. Derfor er vårt løfte til medarbeiderne våre, «retten til alltid å være deg selv, Kappahl – a place to belong”. Vi lærer oss om hva det innebærer å være en inkluderende arbeidsplass, alle skal føle seg inkluderte og delaktige!

5. Vi bidrar gjennom våre ulikheter

Vi verdsetter ulikheter og vet at det er da kreativitet og utvikling oppstår. Vi ser på ulikhetene våre som en styrke. I Kappahl har vi tydelige mål for inkludering og mangfold. Alle team går inn for å speile mangfoldet rundt oss.

6. Vi deler verdier

Verdiene våre står for det aller beste i kulturen på Kappahl – og vi har utarbeidet verdiene sammen: Inclusive, Courageous og Joyful!
«Hver dag inspirerer vi hverandre ved å fortelle om fine kundemøter vi har hatt. Vi roser og oppmuntrer hverandre til å nå målene våre». Smiljana, butikksjef, Kappahl Sverige

7. Du leder deg selv i hverdagen

Vi oppmuntrer deg til å ta eget ansvar og egne beslutninger, og vi inspirerer hverandre til å tørre å prøve. Feil lærer vi av, de gjør oss bare bedre!

8. Vi tror på livslang læring

Vi inspirerer hverandre til å påta oss nye utfordringer, lære og utvikles – både som enkeltpersoner og som team. I Kappahl Academy kan du ta kurs og opplæring innen for eksempel salg og service. Vi har lederskapsprogrammer og utviklingsprogrammer for alle medarbeidere innen ulike områder.

9. Vi tror på en tilbakemeldingskultur

Kontinuerlig dialog gjør at vi utvikles og lettere kan håndtere forandringer. Vi gir hverandre tilbakemelding for å bekrefte hva som fungerer, og hva som kan fungere enda bedre.

10. Du kan stole på oss!

Vi er en pålitelig arbeidsgiver. Vi tilbyr et rettferdig og fleksibelt arbeidsliv der du kan føle deg trygg i jobben din.

Ønsker du å jobbe i Kappahl? Gå til våre ledige stillinger!

Kontakt oss

Du må gjerne kontakte oss! Her finner du Kappahls kontaktinformasjon.