Levering

Leveranstid

Normalt levereras dina varor inom 2-5 vardagar. Vi reserverar oss för att det vid populära kampanjer och helgdagar kan bli en längre leveranstid.

Delleverans

Kappahl tillämpar inte delleveranser. En vara som är restnoterad eller slut kommer att avföras din order och kommer att krediteras från totalbeloppet och makuleras från din order.

Avisering

Avisering om att paketet kan hämtas sker till angiven e-postadress och/eller sms. Aviseringen innehåller bland annat paketets löpnummer som måste medtagas till utlämningsstället eller paketskåpet när paketet ska hämtas ut. Har du valt att hämta din leverans i butik kommer du få ett sms till det mobilnummer du själv angivit när dina varor finns klara att hämta i butiken. Då denna kommunikation sköts via vår partners Schenker, Best och Instabox finns det ingen möjlighet för oss att ändra varken kontaktuppgifter, utlämningsställe eller förlänga liggtid av paket.

 

Paketsök

När ordern skickas kommer du som kund att få ett kvitto via e-post. I det finns ditt kolli-id som du kan följa. Leveranser via Schenker följer du via Schenkers hemsida.  För leveranser finns det en direktlänk i din leveransbekräftelse där du kan följa ditt paket.  För leverans med så får du ett sms med spårnings länk och instruktioner.  När paketet finns att hämta på ditt valda utlämningsställe eller paketskåp kommer det att gå ut ett sms eller e-postmeddelande beroende på vad du väljer som kontaktsätt i kassan eller vilket leveranssätt du valt. Du kan behöva verifiera dig med mobilt BankID.

 

Hemleverans

Hemleveranser sker i samarbete med Best och Instabox. För att kunna välja hemleverans så måste du bo inom ett postnummer där Best eller Instabox kan leverera. Under valet för hemleverans så kan du kontrollera ditt postnummer för att se så att du kan använda dig utav tjänsten. Observera att det postnummer du kontrollerar måste vara samma som det du skriver in i Klarna i samband med betalningen.

Har du valt hemleverans så kommer du få SMS till det mobilnummer du själv angivit, avsändare för SMS gällande hemleverans är Best eller Instabox och i de finner du en länk till information om din leverans. Vi rekommenderar dig att gå in på länken och adderar information så som portkod m.m. för att underlätta leveransen.
Väljer du detta leveransalternativ är du som kund ansvarig för paketet när det har levererats utan för dörren.

Du kan även följa ordern via den länk som finns i de SMS som du erhåller från Best eller Instabox. Hemleveranser med Best och Instabox sker mellan klockan 17 och 22 på vardagar.