DREAMY WEDDING COLLECTION

La oss inspirere til den store dagen i den søteste Newbie-ånd. 

Følg oss gjerne på @newbielovers på pinterest og instagram for mer inspirasjon.

KOLLEKSJON

Inviter til bryllup, selv om gjestelisten kanskje må begrenses. Last ned Newbies vakre egendesignede save the date-kort, invitasjonskort og bordkort. Og feire kjærligheten!

En bedårende bukett i hvitt, vintage-rosa og duse grønne toner. Newbie-buketten består av hvit ranunkel, blomstrende poppel, hvit astilbe, hvit eustoma, gammelrosa hundepersille samt brudeslør i hvit og vintage-rosa.

Dekorer bordene med bohemsk vintage-følelse. Vakre gamle blondeduker, personlig porselen og høye glass med stett. Servietter i lin med knyttede blondebånd samt blomsterbuketter som føles som om de er plukket på engen utenfor. Legg til Newbies egne bordkort og små kvister av grønt.

Eventyrlige bohemske løse fletter er det Newbie-hårdrømmer skapes av. En touch av romantiske myke bølger, noen fine kvister med brudeslør og – voilá! Brud og brudepike er klare.

Bryllupskaken er selvsagt kronen på verket. Et lag av frosting med transparent følelse gjør kaken både rustikk, romantisk og enkel. Dekorer med vakre blomster.