Nowa, ekskluzywna kolekcja Mini Me już dostępna w KappAhl!

<p>Nowa, ekskluzywna kolekcja Mini Me już dostępna w KappAhl!</p>

Kolekcja Mini Me nazwana Safari Rebels została zaprezentowana przez naszą

Dyrektor Kreatywną Beę Unenge Cronie i jej dzieci. Zapraszamy do cudownego świata zwierzęcych printów w modowej odsłonie.

Bea jest pracownikiem KappAhl i zawodowo spełnia się na stanowisku Dyrektor Kreatywnej. Natomiast na co dzień jest przede wszystkim matką cudownych trojaczków Leo, Francisa i Bonnie i ich starszego brata Otisa. Pragnęliśmy, by w jednej z kampanii marki KappAhl wystąpił nasz pracownik, dlatego niezwykle ucieszył nas entuzjazm Bei po złożeniu jej propozycji bycia częścią kampanii Mini Me Safari Rebels.

– To był świetny pomysł i coś nowego dla mnie znaleźć się po drugiej stronie aparatu (i nie musieć podejmować tych wszystkich decyzji, które normalnie podejmuję jako Dyrektor Kreatywna). Nigdy nie wiadomo, co dwulatki zechcą na siebie założyć i jak się zachować, ale całość przeszła moje najśmielsze oczekiwania! To było naprawdę świetne doświadczenie! Jednak byłam całkowicie wyczerpana po jego zakończeniu. Teraz Francis nie chce założyć niczego innego tylko ubrania z tej kolekcji, nawet śpi w nich! mówi Bee Ungene Cronie, Dyrektor Kreatywna w KappAhl.

Kolekcja Safari Rebels Mini Me by KappAhl

Safari Rebels to kolekcja przygotowana dla niemowląt, małych dzieci i ich mam, a jej tematem przewodnim jest safari i dzikie zwierzęta. Kolekcja składa się z wygodnej odzieży z miękkich materiałów w neutralnych kolorach, które doskonale pasują do maluchów.

Więcej informacji o kolekcji:

Premiera kolekcji
31 marca 2021 roku

Dostępność kolekcji
Kolekcja w sprzedaży online w Szwecji, Polsce, Norwegii, Finlandii.

Dostępne rozmiary
Rozmiary dziecięce: 56 – 140
Produkty damskie: XS – XL

Cała kolekcja Safari Rebels Mini Me dostępna jest na stronie ME & MY CREW (kappahl.com)

W celu uzyskania dodatkowych informacji prosimy o kontakt:
Wirginia Gruszczyńska, Marketing & E-com Manager
E-mail: wirginia.gruszczynska@kappahl.com
Tel: +48 691 500 956

Firma KappAhl,założona w 1953 roku w Göteborgu, jest jedną z czołowych sieci odzieżowych w Europie Północnej, posiadającą około 380 sklepów stacjonarnych marki KappAhl i Newbie w Szwecji, Norwegii, Finlandii, Polsce i Wielkiej Brytanii oraz sklep internetowy. W KappAhl pracuje 4000 osób zatrudnionych w 400 miejscach w dziesięciu krajach.Pochodzimy z różnych środowisk, jesteśmy w różnym wieku, mamy różne wykształcenie i styl ubierania się. Łączy nas wspólna wizja zapewniająca nam siłę do działania – chcemy zapewnić wielu ludziom dostęp do atrakcyjnej odzieży. Dążymy do tego, aby wszystko co robimy, było robione w sposób zrównoważony. Więcej informacji na stronie www.kappahl.com

KappAhl prowadzi zrównoważoną działalność – Responsible Fashion – oferujemy odzież, która jest odpowiednia dla jej użytkowników i całego otoczenia. Do tej pory oznakowanie zrównoważonego rozwoju otrzymało już 70% naszych produktów. Celem jest, aby najpóźniej w 2025 roku cały nasz asortyment był uszyty z bardziej zrównoważonych materiałów. Ważne prace przyczyniające się do tworzenia cyrkularnej mody uwzględniają wszystkie aspekty naszej działalności. Więcej informacji na stronie https://www.kappahl.com/pl-PL/o-kappahl/zrownowaony-rozwoj/.