Markeder

Kappahl er en av Nordens ledende motekjeder med ca. 370 Kappahl- og Newbiebutikker i Sverige, Norge, Finland, Polen og Storbritannia. Hundretusener besøker oss hver dag, i butikk og online. Hovedkontoret ligger i Mölndal i Sverige, og vi har kontorer i salgslandene våre og alle våre store produksjonsland.

Ca. 370 butikker i fire land

Kappahl har ca.370 butikker i Sverige, Norge, Finland, Polen og Storbritannia, alle under egne varemerker. Sverige er det største enkeltmarkedet. Hundretusener velger å besøke våre butikker hver dag. (Finn butikk)

Voksende nettsalg

Kappahl har nettbutikker i Sverige, Norge, Finland og Polen, og en nettbutikk for Newbie i Storbritannia. Våre nettsalg er et viktig tillegg til de fysiske butikkene, og gjør at vi kan tilby kundene våre billige klær døgnet rundt. Hundretusener besøker Kappahl online hver dag.

Hovedkontor og lokale kontorer

Selskapets hovedkontor ligger i Mölndal, like sør for Göteborg. Her ligger også distribusjonssentralen som håndterer over 50 millioner plagg hvert år og forsyner alle våre butikker med klær.

Vi har lokale kontorer i våre salgsland med personale som tar hånd om det tette, daglige samarbeidet med våre butikker. Kappahls lokale kontorer ligger i Fredrikstad i Norge, Vantaa i Finland og Warszawa i Polen.

Egne kontorer i produksjonslandene

Kappahl eier ingen egne fabrikker, men er en av mange kunder hos uavhengige produsenter. Vi har egne kontorer i de store produksjonslandene våre – Bangladesh, India, Kina og Tyrkia. Samlet har vi ca. 140 Kappahl-ansatte der.

Det at vi finnes lokalt, betyr at vi kan jobbe tett med leverandørene våre, besøke dem ofte og ha en bra dialog. (Mer om hvordan vi stiller krav til og samarbeider med leverandørene våre.)

Mote som føles riktig

Make it feel right

Hvert år kjøper vi over tolv kilo klær og tekstiler hver. Men hva er det egentlig vi kjøper? I programserien «Make it feel right» ser Annika Leone nærmere på hvordan du kan få klærne dine til å føles riktige, både for deg og for kloden vår. Se alle avsnittene her

Kontakt oss

Du må gjerne kontakte oss! Her finner du Kappahls kontaktinformasjon.