Praksis & eksamensoppgave

Vi har troen på unge mennesker og samarbeider gjerne med drevne, unge studenter. En praksisplass hos oss eller eksamensarbeid om oss gir deg et unikt innblikk i en av Nordens ledende motekjeder.

Salesassistant at KappAhl and store

Du er velkommen til å ta kontakt med oss og levere enn søknad om praksisplass eller forslag på oppgave.

Praksis i butikk

I butikkene våre tar vi hovedsakelig imot praktikanter fra salgs- og handelsstudier på videregående- og universitets-/høyskolenivå. Du som kan få arbeidspraksis gjennom NAV er også velkommen til å ta kontakt med oss.

Slik søker du:
Kontakt butikksjefen i den butikken som du er interessert i, og gi en kort beskrivelse av deg selv, hva du studerer og når du ønsker å gjennomføre praksis. Vær ute i god tid, gjerne minst to måneder før praksisen begynner.

Kontaktinformasjon til butikkene våre

Praksis på hovedkontoret

Co-workers at KappAhl HQPå vårt hovedkontor i Gøteborg tar vi hovedsakelig imot praktikanter som tar tekstilutdanninger på universitets- og høyskolenivå. Vi tar også imot praktikanter innen en rekke andre kompetanseområder, for eksempel markedsføring, salg og kommunikasjon.

Du som kan få arbeidspraksis gjennom NAV er også velkommen til å ta kontakt med oss.

Slik søker du:
Kontakt oss og gi oss en kort beskrivelse av deg, hva du studerer og når du ønsker å utføre praksis. Vær ute i god tid, gjerne minst to måneder før praksisen begynner.

Eksamensarbeid

Du som gjør eksamensarbeid hos oss får stor støtte og virkelighetsbaserte problemer og behov å arbeide med. Vi tar imot studenter under den forutsetning at en mentor kan gi meningsfylte arbeidsoppgaver og støtte.

Vi har vanligvis problemstillingsideer, men du kan gjerne komme med forslag.

Slik søker du:
Kontakt oss og gi oss en kort beskrivelse om deg, hva du studerer og hvilken periode du ønsker å gjøre eksamensarbeidet i. Hvis du har en egen idé, beskriv den til oss; problemstilling/-orientering, tilnærmingsmåte, mål og målsettinger. Vær ute i god tid, gjerne minst to måneder før du skal begynne å skrive.

Mote som føles riktig

Make it feel right

Hvert år kjøper vi over tolv kilo klær og tekstiler hver. Men hva er det egentlig vi kjøper? I programserien «Make it feel right» ser Annika Leone nærmere på hvordan du kan få klærne dine til å føles riktige, både for deg og for kloden vår. Se alle avsnittene her

Kontakt oss

Du må gjerne kontakte oss! Her finner du KappAhls kontaktinformasjon.