Member offer

20% ekstra rabatt på salget

Gjelder for deg som medlem t.o.m. 2/4. Rabatten trekkes fra i kassen. Du må være logget inn for å få rabatten. Kan ikke kombineres med andre rabatter eller tilbud. 
PS! Vi har et enda større utvalg av salgsvarer i butikkene våre. Se gjerne på 'Finn i butikk' for å se hva som finnes i din nærmeste butikk. 

Festfine vårnyheter

Feire 17. mai.

Utvalgte vårfavoritter

Most beloved by Nana.

Ny kolleksjon

Sweet celebrations.

Online exclusive

Babblarna er tilbake.

Vi elsker lintrenden

Linen made to love.

Finn vårens favoritter

Boost of blue.

Nyheter for et liv i bevegelse.

Active wear for active days.

Plaggene for hver dag

Dress for spring.

Våre tilbud

Gå ikke glipp av aktuelle tilbud og rabatter hos Kappahl.


#kappahl – We love your style

Din stil inspirerer andre, så fortsett å dele din personlige stil med oss gjennom å tagge @kappahl og #kappahl.

Klær på nett og i over 360 butikker

Velkommen til KappAhl. Hos oss finner du mote som både føles bra og ser bra ut. Vi tilbyr klær til både dame, herre og barn med god kvalitet og passform. KappAhl har moteriktige og prisgunstige klær til alle anledninger – både hverdag og fest.

Det har skjedd mye siden vi begynte å selge kåper i en kjeller for over 65 år siden. I dag tilbyr vi moteklær på nett og i mer enn 360 butikker. Men én ting er den samme. For oss handler mote om deg! Vi synes alle skal være akkurat som de er. Derfor designer vi klær som både føles bra og ser bra ut. Og nettopp derfor har vi et bredt sortiment du kan velge blant. Vi tilbyr for eksempel moteriktige bukser, gensere, topper, kjoler, skjorter, jeans og bluser. Vi henvender oss til hele familien med klær, accessories, undertøy, nattøy og badetøy både til kvinner, menn og barn. Bærekraft er veldig viktig for oss. Derfor jobber vi for at våre klær skal være så bærekraftige som mulig og føles bra lenge. Velkommen til å handle siste mote hos KappAhl – på nett eller i en av våre butikker!