Medlemstilbud

25% på bukser & jeans

Gjelder dame & herre t.o.m. 30/9 i butikk & online (ikke Newbie). Kan ikke kombineres med andre rabatter eller tilbud. Logg inn for å få rabatten.

Høstens mote må-ha

Your fall favourites.

Varmende nyheter å elske lenge

Winter wonders.

Oppdag sesongens favoritter

Get ready for fall.

Oppdag sesongens favoritter

Get ready for fall.

Medlemskonkurranse

Vinn dine høstfavoritter.

Finn din høstlook

Autumn must-haves.

Sesongens fineste looks

Autumn staples.

Strikket & Yttertøy

For your autumn moments.

Gi barnas favoritter en sjanse til.

Våre tilbud

Gå ikke glipp av aktuelle tilbud og rabatter hos Kappahl.


#kappahl – We love your style

Din stil inspirerer andre, så fortsett å dele din personlige stil med oss gjennom å tagge @kappahl og #kappahl.

Klær på nett og i over 360 butikker

Velkommen til KappAhl. Hos oss finner du mote som både føles bra og ser bra ut. Vi tilbyr klær til både dame, herre og barn med god kvalitet og passform. KappAhl har moteriktige og prisgunstige klær til alle anledninger – både hverdag og fest.

Det har skjedd mye siden vi begynte å selge kåper i en kjeller for over 65 år siden. I dag tilbyr vi moteklær på nett og i mer enn 360 butikker. Men én ting er den samme. For oss handler mote om deg! Vi synes alle skal være akkurat som de er. Derfor designer vi klær som både føles bra og ser bra ut. Og nettopp derfor har vi et bredt sortiment du kan velge blant. Vi tilbyr for eksempel moteriktige bukser, gensere, topper, kjoler, skjorter, jeans og bluser. Vi henvender oss til hele familien med klær, accessories, undertøy, nattøy og badetøy både til kvinner, menn og barn. Bærekraft er veldig viktig for oss. Derfor jobber vi for at våre klær skal være så bærekraftige som mulig og føles bra lenge. Velkommen til å handle siste mote hos KappAhl – på nett eller i en av våre butikker!