Skjorter dame

Her finner du klassiske skjorter, lange skjorter, mønstrede skjorter, linskjorter og jeansskjorter. I viskose, bomull eller denim. Velg blant, blå, rosa og flere andre av sesongens farger. I vårt sortiment handler du skjorter  fra størrelse S helt til 3XL.

Skjorten passer alle anledninger

Du føler deg aldri så velkledd som du gjør i skjorte. Den er en tidløs helt som passer til de fleste anledninger.

Oversized og langt gir karakter
Skjorten kommer i mange ulike varianter. Alt fra ensfargede bomullsskjorter til mønstrede varianter med striper, ruter eller prikker. Et stilsikkert eksempel er den anvendelige langskjorten. Bruk den over bukser eller som avslappet kjole når det er varmt i været. Store proporsjoner får du også i en oversized skjorte. Komfortabel å ha på og gir ekstra karakter til din look. 

Den rene bomullsskjorten er et annet alternativ som finnes i en rekke ulike modeller. Vil du være ekstra miljøbevisst kan du satse på en av våre skjorter i økologisk bomull. Vi har mange fine varianter å velge blant.

Sval og luftig lin eller silke
Linskjorten er et annet populært plagg. Vi mennesker begynte å bruke lin allerede for flere tusen år siden. Lin er høyt elsket av mange fordi det er så behagelig å ha på seg. Linskjorten passer spesielt godt i den varme årstiden, takket være sin naturlige og luftige karakter. Et annet materiale som også er eksepsjonelt behagelig å bruke er silke. Silken gir varme når det er kaldt og er svalt når det er varmt. Derfor er en silkeskjorte et sikkert kort når du vil se sofistikert og elegant ut, uansett årstid.

Denimskjorten er et «må-ha»
Er det mulig å bli lei av denim? Svaret er selvsagt nei. En klassisk jeansskjorte er derfor et skikkelig «må-ha» i din garderobe. Bruk den avslappet over en singlet eller topp, som hverdagens favorittskjorte eller i en komplett look med jeans, så du har denim fra topp til tå. En denimskjorte passer til mange ulike anledninger. 

Forsterk garderoben din med skjorter, så får du til gjengjeld trendy, klassiske og og tidløse looks hver eneste dag. Hos oss får du skjorter og annen mote til dame som passer alle uansett alder eller form. Handle online eller i nærmeste butikk.