Shorts dame

Elskede shorts, like fine som de er behagelige når det er varmt i været. Her finner du sesongens shorts til dame. Velg blant korte eller halvlange shorts, jeansshorts, chinosshorts og mønstrede shorts. Miks og match dine shorts med en avslappet topp eller skjorte for en perfekt sommerstil. Her finner du shorts fra størrelse 34 til 54 (Str XS-2XL). 

Ingen sommer uten shorts

Hos KappAhl finner du en mengde dameshorts i ulike lengder, materialer og varianter. Velkledd eller casual, shortsen har en selvsagt plass i enhver trendy garderobe.

Klassiske jeansshorts
Hvilke shorts ønsker du deg i din garderobe? Vår lange erfaring i å lage bukser med god passform og høy kvalitet gjør at du garantert finner en favoritt hos oss. Vi tilbyr trendy og klassiske shorts for kvinner, designet av kvinner.

En klassisk modell som gir en avslappet stil med karakter er jeansshortsene. De kan være både korte og lange og finnes i mange ulike vasker og med en rekke fine detaljer. Denimshorts er ganske enkelt en deilig og trofast følgesvenn hele sommersesongen, uansett hva du skal finne på.

Velkledd med chinosshorts
Du får en velkledd preppy-look med chinosshorts som er en litt kortere variant av den populære buksemodellen med aner tilbake til Kennedy-eraen på 60-tallet. De har ofte litt mer lengde til shorts å være og har ofte legg foran. Har du en generelt mer velkledd stil? Knelange shorts er et mer påkledd og velkledd alternativ. Match med dressjakke eller blazer og bluse – og vipps! så er du ”business smart” og klar for jobben!

Kvinnelig med blomster og mønstret
En mer feminin look får du med vide og luftige sommershorts med mønster. Et par blomstrete eller mønstrede shorts er faktisk et perfekt alternativ til kort skjørt for den som heller foretrekker bukser.

Velkommen til oss for å finne shortsene som fremhever dine beste sider. Kjøp online eller besøk en av våra mange velsorterte butikker. Hos KappAhl finner du alltid dameklær som har både klassisk stil og høy trendfaktor.