Sutteklut

Newbie
149,-
  • Artikkelnummer: 791970
  • Materiale: 100% Polyester
  • Vaskeråd: Wash 30°

Sutteklut med et kosedyr som ser ut som en kanin, i myk og varmende kvalitet. Alle lekene er barnesikre, noe som innebærer at alle sømmene er testede og drasikre.

- Kaninen har broderte øyne, nese og munn
- Newbie-logo i den ene kanten på pleddet
- Resirkulert polyester
- CE-merket
- Måler 25 x 25 cm

Fraktinformasjon

  • Medlem - Fri frakt ved kjøp over 500,-*
  • Gratis frakt til butikk når du velger leveringsalternativet Hent i butikk.
  • Ved evt. bruk av angreretten kan varen byttes eller returneres helt gratis i alle KappAhl-butikker. Hvis du ønsker å sende tilbake varen betaler du som kunde returfrakten.
  • Fraktkostnaden til utleveringssted er 59 kroner uansett hvor mye du handler.

Betalingsinformasjon

På Kappahl.com betaler du enkelt og raskt med Klarna Checkout. Vi tilbyr fakturabetaling, delbetaling, betaling med bankkort eller kredittkort samt direktebetaling.

Mote som tar ansvar: Responsible Fashion

Responsible Fashion er vår måte å se på bærekraft. Det innebærer at vi både vil ta vare på plaggene dine og verden rundt oss. Ansvarsfull mote har fokus på deg som bruker klærne, men også på hele kjeden fra produksjon og frem til den dagen da du selv ikke ønsker å bruke plagget. 

Les mer her.

Vi tenker fremover: Responsible Fashion Strategy

Vi jobber for å skape en mer bærekraftig moteverden: 

  • 100% mer bærekraftige materialer innen 2025
  • 100% mer bærekraftige produksjonsprosesser innen 2030

Vi holder det vi har lovet: 

  • 100% mer bærekraftig bomull innen 2020 

100% mer bærekraftig denim innen 2020 

Les mer her

Gi dine klær videre

Sammen skaper vi en bærekraftig moteverden. Lever inn dine gamle garderobehelter i alle våre butikker, så får de nytt liv gjennom Fretex. Et plagg som har vært høyt elsket, kan alltid bli elsket igjen av noen andre.

Les mer her.

Kundeomtale
Størrelsesvurdering
Skriv ny omtanke

Velg antall stjerner du gir produktet og klikk på send. Skriv gjerne også hva du synes om produktet i kommentarfeltet under. Har du spørsmål, så kontakt kundeservice.

Rangering
Størrelsesvurdering
2021-07-20

Ja til å lage denne i kjønnsnøytrale farger også

2021-06-28

Hei, kan dere vurdere å lage denne suttekluten i flere farger? Flere barn av samme kjønn har behov for forskjellige farger. Grønn, gul, lilla?

KappAhl

Tack för din kommentar. Det kommer påfyllning av blå och rosa i vecka 29. Vi för din önskan vidare om fler färger till berörd avdelning.

2021-06-15

Er det mulig å lage denne i flere farger? Har en 3-åring som sover med denne hver natt, og når lillebror snart kommer hadde det vært praktisk med en annen farge. Grønn? Gul?

KappAhl

Tack för din kommentar. Den här suttekluten finns endast i två nyanser. Vi har en annan sutteklut som finns i både blått och turkis till lillebror. 759472, 858340