UTFORDRE KAXS OG BLI VÅR TØFFESTE TESTER

Har du et aktiv barn som elsker å være utendørs og leke??

KAXS er funksjonsklær for aktive barn med detaljer og funksjoner som passer alle uteleker. Nå søker vi etter energiske barn som skal utsette våre plagg for tøffe tester i det virkelige livet og på barnas egne vilkår. Vil dere være med?


VIL BARNET DITT BLI EN KAXSVENN OG TESTER?

SLIK SØKER DU

Fyll ut skjemaet via lenken for å registrere interesse for deg og ditt barn. Søknadsfrist 17. september.

Vi søker testere av:
Kaxs vinterparkdresser, str. 86-134 str.
Kaxs vinterjakker & vinterbukser, str. 86-140

SLIK TESTER DERE

La barnet teste, prøve og utfordre plagget i hverdagen og leken. Dere som foreldre skal levere en kort evaluering av plaggene og svare på noen enkle spørsmål om hva dere synes om plaggene.


I tillegg trenger vi ett eller flere bilder for publisering av klærne på Instagram med hashtaggen #kaxsfriendstester. Du må ha en åpen konto som gir oss mulighet til å publisere og bruke bildene i våre digitale kanaler (Facebook, Instagram, webshop, app og e-post).

HVA FÅR DERE?

De utvalgte barna får beholde alle klærne de tester.

 

VILKÅR

Søknadsfrist er 17. september 2020. Testerne velges ut av en jury bestående av representanter fra KappAhl. Avgjørelsen er endelig. De utvagte testerne blir kontaktet på e-post senest 27. september. Testerne forplikter seg til å svare på spørsmål om plagget og publisere minst ett bilde av plagget når det er i bruk i sine egne sosiale medier. Eventuell gevinstbeskatning betales av vinnerne. Ansatte hos KappAhl kan ikke delta i plaggtestingen.