Trygge produkter

Sikkerhet er en hjertesak for oss. Våre plagg skal ikke føre til risiko for de som bruker klærne eller de som produserer dem.

Vi stiller høye krav til kvalitet, bruk av kjemikalier og barnesikkerhet. Du skal føle deg trygg på at våre produkter er sikre og bærekraftige for alle som berøres av dem, hele veien fra produksjon av fibre til garderobe.

Våre kjemikaliekrav kan du lese mer om her, og våre krav til leverandører her. Vi har medarbeidere på plass i våre produksjonsland som jobber for at alle leverandører skal følge våre høye krav og at de som syr våre klær arbeider i et sikkert miljø.

 

 

Strengt kontrollerte barneprodukter

Våre barneplagg er trygge å bruke og har gjennomgått en omfattende risikobedømming. Vi følger produktsikkerhetsloven gjennom hele prosessen fra design til produksjon med ekstra kontroller av for eksempel knapper, kjemikalier og materialvalg.

Hvert barneprodukt gjennomgår grundige tester for å sikre at det ikke er noen potensiell eller skjult risiko i form av for eksempel løse eller spisse smådeler, snorer eller stropper. Hettene på våre ytterplagg til barn er for eksempel alltid avtakbare for å minimalisere risikoen for at barnet henger seg fast.

 

 

Hva skjer med produkter som ikke oppfyller våre krav?

Produkter som tross alt viser seg å være usikre, fjerner vi umiddelbart fra våre butikker og oppfordrer kundene til å levere dem tilbake.

Hvis produktene ikke oppfyller våre krav til helse, sikkerhet eller miljø destrueres de for at vi skal være helt sikre på at de ikke forårsaker skade på mennesker eller natur.

Produkter med mindre skjønnhetsfeil, som ulik armlengde eller skadede trykk, leveres til tekstilgjenvinning og materialgjenvinning i så stor grad som mulig.

 

 

Har du oppdaget feil på noen av våre produkter?

Vi er opptatt av å rett opp feil så raskt som mulig. Derfor er vi takknemlige for at du tar kontakt med oss og beskriver problemet, enten hos en av våre butikker eller via vår kundeservice.