Mer bærekraftig mote i skapet ditt

Vi ønsker å gi deg prisgunstig mote med kvalitet – produsert med respekt og omsorg for mennesker og miljøet. Vi har kommet langt, men vi vet også at det er mye som gjenstår å gjøre.

Les mer

Renere produksjon, renere vann

KappAhl er en av initiativtagerne til det suksessrike svenske prosjektet for renere tekstilproduksjon i India, SWAR. Prosjektet fikk Habits bærekraftspris 2015.

Les mer

Vårt nærvær fører til bedre vilkår

KappAhl spiller en viktig rolle i utviklingen av et bærekraftig samfunn. Vi jobber tett med leverandørene våre for å oppnå kontinuerlige forbedringer for de ansatte.

Les mer

Tekstilinnsamling

Wear, love and give back! Lever inn dine gamle tekstiler i butikkene våre, så kan vi ta et felles tak for å redusere avfallsmengden og spare på jordens ressurser.

Les mer

«Bra som jeg er» for Kors på Halsen

Mange barn ser ikke hvor bra de er. Det vil vi endre på. KappAhl støtter Kors på halsen på temaet «Bra som jeg er», som handler om noe som burde være en selvfølge – at alle barn og unge er bra som de er.

Les mer

Vi elsker bærekraftig dyrket bomull

Bomull er populær og etterspurt, men produksjonen av den bruker enorme naturressurser. Derfor jobber vi for en mer bærekraftig bomullsdyrking.

Les mer

Vi ønsker å styrke kvinnene

Kvinner har en spesiell plass i KappAhls hjerte. Vi driver en skole i et av verdens fattigste land, Bangladesh, for å styrke kvinnens posisjon.

Les mer

Du kan stole på klærne våre

KappAhls kjemikaliekrav er blant de strengeste i bransjen og overgår ofte lovens krav.

Les mer

Kontakt oss

Du må gjerne kontakte oss! Her finner du KappAhls kontaktinformasjon.

Vanlige spørsmål

Her finner du svar på vanlige spørsmål som vi får om bærekraftarbeidet vårt.