Vilkår for medlemskap

Velkommen til klubben som elsker mote og stil – der vi er aller mest opptatt av deg. Vi er veldig glad for at du vil være med i klubben vår. Det gir oss muligheten til å tilby deg noen ekstra fordeler. Vi setter stor pris på våre trofaste kunder og ønsker å gjøre litt ekstra stas på dem. Som klubbmedlem nyter du godt av en rekke fordeler, som poeng & bonus, aktiviteter, inspirasjon og spesialtilbud. Vi ønsker å ta ekstra godt vare på deg, og for å gjøre det, trenger vi litt informasjon om deg. Du kan lese gjennom vilkårene våre under og finne ut hvordan vi bruker. Vi ønsker deg nok en gang hjertelig velkommen til klubben vår.

1.Medlemskap, poeng, bonus og fordeler

1.1 Medlemskap
Det er helt gratis å være medlem i Kappahl Club. For å bli medlem må du være minst 18 år og ha bostedsadresse i Norge. Vi kan dessverre ikke tilby medlemskap til deg som lever med skjult identitet. Som medlem kan du identifisere deg med Kappahlappen eller mobilnummeret ditt. Medlemskapet i klubben er personlig og gir deg mulighet til å tjene opp poeng og få tilbud og fordeler. Husk å registrere medlemskapet for å tjene poeng hver gang du handler i Kappahls butikker og på Shop Online.

Medlemskapet har to nivåer, Silver og Gold. Nivåene er basert på samlede poeng over en rullende 12-måneders periode.

1.2 Poeng & Bonus

Samtlige innkjøp til privat bruk gir grunnlag for poeng. Unntaket er kjøp av gavekort, plastposer samt kjøp av produkter og tjenester som vi leverer gjennom samarbeid med andre aktører, f.eks. søm, frakt og veldedighetsprodukter. Et kjøp gir poeng hvis det er registrert som et medlemskjøp på en av de måtene Kappahl tilbyr. NOK 1 gir ett poeng.

Poeng kan også bli samlet gjennom ulike poeng-aktiviteter som er med på å skape en bonus. Antall poeng for ulike aktiviteter/engasjement og vilkår for disse bestemmes av Kappahl.

Bonus utleveres i form av digitale bonuser til medlemmer som har registrert kjøp/aktiviteter tilsvarende minimum 1000 poeng siden siste tildelte bonus. Poeng som ikke gjøres om til bonus, overføres til neste periode. Bonus kan benyttes som betaling både i Shop Online og i alle fysiske Kappahl-butikker i Norge. Bonus kan ikke løses inn – helt eller delvis – i kontanter. Bonus har begrenset gyldighet. Utløpsdatoen står på hver enkelt bonus. Opptjente poeng utløper automatisk etter 12 måneder, dvs. at poeng som ble opptjent for mer enn 12 måneder siden, ikke lenger er gyldige.

Får jeg tilbake mine Poeng/Bonus hvis jeg gjør en retur?
Bonusen fordeles på alle varer du har kjøpt. Det innebærer at ved en eventuell retur, så får du godskrevet den delen av bonusen i poeng som ble benyttet på det produktet du velger å levere tilbake. Hvis du returnerer hele kjøpet ditt, får du tilbake alle poengene som du benyttet. Poengene tilbakeføres til din medlemskonto og poengene er deretter gyldige i ytterligere 12 måneder.

1.3 Fordeler, tilbud og utsendelser
Som medlem av Kappahl Club samtykker du i at Kappahl kan sende deg informasjon om generelle og tilpassede fordeler, tilbud, utsendelser og annen relevant direkte markedsføring, med detaljert informasjon om gjeldende bonus, medlemskapsnivå og antall poeng, via vanlig post, appen, e-post, SMS, nettsiden og andre kanaler som er aktuelle for deg (f.eks. Facebook og andre sosiale medier eller digital annonsering). Du vil også motta tilpassede nyheter, produktanbefalinger, inspirasjon, invitasjoner til aktiviteter/klubbdager og andre fordeler fra oss. For at du skal kunne motta dette, trenger Kappahl dine personopplysninger.

For at vi skal kunne forbedre den tjenesten vi tilbyr deg og andre kunder, gjennomfører vi av og til spørreundersøkelser via e-post, nettsiden og appen. I disse spørreundersøkelsene blir du av og til bedt om å fylle inn personopplysninger og/eller demografisk informasjon. Det er helt frivillig å delta i disse spørreundersøkelsene.

Du kan når som helst logge inn på Min Side på nettsiden vår eller i appen for å oppdatere kontaktopplysningene dine eller endre innstillingene for hvordan du foretrekker å motta utsendelser. Dessverre kan vi ikke hjelpe deg med å begrense eller endre innleggene i sosiale medier. Slike endringer må du gjøre selv på den aktuelle kontoen.

2. Avtalens varighet og endringer i vilkårene

2.1 Avtalens varighet
Avtalen om medlemskap i Kappahl Club gjelder inntil den sies opp. Medlemskapet kan sies opp av medlemmet eller av Kappahl, gratis, med 30 dagers varsel. Vi ber deg gi oss beskjed hvis du ønsker å si opp avtalen ved å kontakte Kappahls medlemsservice på info@ kappahl.com eller 800 12533. Alle personopplysninger som samles inn slettes når medlemskapet opphører. Alle poeng eller bonus som er opptjent, men ikke brukt, når avtalen opphører, blir ugyldige.

Hvis medlemskapet er passivt, dvs. at siste registrerte kjøp er mer enn 36 måneder tilbake i tid, har Kappahl rett til å avslutte medlemskapet. Ved misbruk forbeholder Kappahl seg retten til å annullere medlemskapet eller poeng. Termen misbruk omfatter, men er ikke begrenset til, at du ikke overholder de avtalte vilkårene, eller at du lar andre registrere kjøp på din medlemskonto.

2.2 Endringer i vilkårene
Kappahl kan gjøre endringer i medlemsvilkårene. Ved endringer som ikke vesentlige, vil de nye vilkårene bli publisert på Kappahls nettsider. Ved vesentlige endringer vil du få 30 dagers forhåndsvarsel om dette via e-post. Oppdaterte vilkår for medlemskapet er alltid tilgjengelige på Kappahls nettside. Disse vilkårene er underlagt norsk lov, og enhver tvist i forbindelse med disse vilkårene skal avgjøres av en norsk domstol. For å løse en tvist utenfor retten, kan du som kunde ta kontakt med Forbrukerrådet.

3. Personvern, formål, personopplysninger og dine rettigheter

Hvis du ønsker informasjon om hvordan vi samler inn, bruker og beskytter personopplysningene dine, ber vi deg lese vår oppdaterte personvernerklæring på Kappahls nettside. Personvernerklæringen forklarer også i detalj hvilke rettigheter du har, og hvordan du kan utøve rettighetene dine.

4. Kontakt – hvem kan jeg kontakte for å få svar på spørsmål?

Hvis du har spørsmål angående denne avtalen om medlemskap eller mot behandling når formålet er direkte markedsføring osv., er det bare å ta kontakt med oss.

Kappahl AS, Storgata 37-39, 1607 Fredrikstad, Norge er den enheten som har ansvaret for behandlingen av de personopplysningene vi har om deg. Vi ber deg ta kontakt med Kappahls medlemsservice på info@kappahl.com eller 800 12533. Hvis du ikke lenger vil motta SMS fra oss, kan du sende SMS med kodeord “kastop” til 27272.

Hvis du ikke er fornøyd med vår behandling og bruk av personopplysningene dine, og/eller svarene vi har gitt deg, har du rett til å klage til Datatilsynet.