Vilkår for medlemskap

Velkommen til klubben som elsker mote og stil – der vi er aller mest opptatt av deg. Vi er veldig glad for at du vil være med i klubben vår. Det gir oss muligheten til å tilby deg noen ekstra fordeler. Vi setter stor pris på våre trofaste kunder og ønsker å gjøre litt ekstra stas på dem. Som klubbmedlem nyter du godt av en rekke fordeler, som bonuspoeng, aktiviteter, inspirasjon og spesialtilbud. Vi ønsker å ta ekstra godt vare på deg, og for å gjøre det, trenger vi litt informasjon om deg. Du kan lese gjennom vilkårene våre under og finne ut hvordan vi bruker. Vi ønsker deg nok en gang hjertelig velkommen til klubben vår.

1.Medlemskap, bonuspoeng og fordeler

1.1 Medlemskap
Det er helt gratis å være medlem i klubben “Kappahl Life & Style”. For å bli medlem må du være minst 18 år og ha bostedsadresse i Norge. Vi kan dessverre ikke tilby medlemskap til deg som lever med skjult identitet. Som medlem kan du identifisere deg med KappAhlappen eller mobilnummeret ditt. Medlemskapet i klubben er personlig og gir deg mulighet til å tjene opp bonuspoeng og få tilbud og fordeler. Husk å registrere medlemskapet for å tjene bonuspoeng hver gang du handler i Kappahls butikker og på Shop Online.

1.2 Bonuspoeng
Du tjener bonuspoeng for privat bruk hver gang du handler. Du får imidlertid ikke bonuspoeng når du kjøper gavekort eller benytter deg av tilbud fra våre samarbeidspartnere eller på tjenester som søm og frakt. Et kjøp gir bonuspoeng hvis det er registrert som et medlemskjøp på en av de måtene Kappahl tilbyr. NOK 1 gir ett bonuspoeng. Bonuspoeng utleveres i form av digitale bonussjekker til medlemmer som har registrert kjøp som gir rett til bonuspoeng på minst NOK 1000 siden forrige bonussjekk ble utstedt. Bonuspoeng som ikke gjøres om til bonussjekker, overføres til neste periode. Bonussjekker kan benyttes som betaling både i Shop Online og i alle fysiske KappAhl-butikker i Norge. Bonussjekker kan ikke løses inn – helt eller delvis – i kontanter. Bonussjekkene har begrenset gyldighet. Utløpsdatoen står på hver enkelt sjekk. Opptjente bonuspoeng utløper automatisk etter 12 måneder, dvs. at poeng som ble opptjent for mer enn 12 måneder siden, ikke lenger er gyldige.

Får jeg tilbake min Bonus hvis jeg gjør en retur?
Bonusen fordeles på alle varer du har kjøpt. Det innebærer at ved en eventuell retur, så får du godskrevet den delen av bonusen som ble benyttet på det produktet du velger å levere tilbake. Hvis du returnerer hele kjøpet ditt, får du tilbake alle bonuspoengene som du benyttet. Bonusen tilbakeføres til din medlemskonto og bonuspoengene er deretter gyldige i ytterligere 12 måneder.

1.3 Fordeler, tilbud og utsendelser
Som medlem av “Kappahl Life & Style” samtykker du i at Kappahl kan sende deg informasjon om generelle og tilpassede fordeler, tilbud, utsendelser og annen relevant direkte markedsføring, med detaljert informasjon om gjeldende bonusstatus og antall poeng, via vanlig post, appen, e-post, SMS, nettsiden og andre kanaler som er aktuelle for deg (f.eks. Facebook og andre sosiale medier eller digital annonsering). Du vil også motta tilpassede nyheter, produktanbefalinger, inspirasjon, invitasjoner til aktiviteter/klubbdager og andre fordeler fra oss. For at du skal kunne motta dette, trenger Kappahl dine personopplysninger.

For at vi skal kunne forbedre den tjenesten vi tilbyr deg og andre kunder, gjennomfører vi av og til spørreundersøkelser via e-post, nettsiden og appen. I disse spørreundersøkelsene blir du av og til bedt om å fylle inn personopplysninger og/eller demografisk informasjon. Det er helt frivillig å delta i disse spørreundersøkelsene.

Du kan når som helst logge inn på Min Side på nettsiden vår eller i appen for å oppdatere kontaktopplysningene dine eller endre innstillingene for hvordan du foretrekker å motta utsendelser. Dessverre kan vi ikke hjelpe deg med å begrense eller endre innleggene i sosiale medier. Slike endringer må du gjøre selv på den aktuelle kontoen.

2. Avtalens varighet og endringer i vilkårene

2.1 Avtalens varighet
Avtalen om medlemskap i “Kappahl Life & Style” gjelder inntil den sies opp. Medlemskapet kan sies opp av medlemmet eller av Kappahl, gratis, med 30 dagers varsel. Vi ber deg gi oss beskjed hvis du ønsker å si opp avtalen ved å kontakte Kappahls medlemsservice på info@ kappahl.com eller 800 12533. Alle personopplysninger som samles inn slettes når medlemskapet opphører. Alle bonuspoeng eller bonussjekker som er opptjent, men ikke brukt, når avtalen opphører, blir ugyldige.

Hvis medlemskapet er passivt, dvs. at siste registrerte kjøp er mer enn 36 måneder tilbake i tid, har Kappahl rett til å avslutte medlemskapet. Ved misbruk forbeholder Kappahl seg retten til å annullere medlemskapet eller poeng. Termen misbruk omfatter, men er ikke begrenset til, at du ikke overholder de avtalte vilkårene, eller at du lar andre registrere kjøp på din medlemskonto.

2.2 Endringer i vilkårene
Kappahl kan gjøre endringer i medlemsvilkårene. Ved endringer som ikke er vesentlige, vil de nye vilkårene bli publisert på Kappahls nettsider 30 dager før de trer i kraft. Ved vesentlige endringer vil du få 30 dagers forhåndsvarsel om dette via e-post eller SMS eller via en av de kontaktformene du har oppgitt. Når du mottar varsel om endringer, kan du si opp medlemskapet. Oppdaterte vilkår for medlemskap er alltid tilgjengelige på KappAhls nettside. Disse vilkårene er underlagt norsk lov, og enhver tvist i forbindelse med disse vilkårene skal avgjøres av en norsk domstol. For å løse en tvist utenfor retten, kan du som kunde ta kontakt med Forbrukerrådet.

3. Personvern, formål, personopplysninger og dine rettigheter

Hvis du ønsker informasjon om hvordan vi samler inn, bruker og beskytter personopplysningene dine, ber vi deg lese vår oppdaterte personvernerklæring på Kappahls nettside. Personvernerklæringen forklarer også i detalj hvilke rettigheter du har, og hvordan du kan utøve rettighetene dine.

4. Kontakt – hvem kan jeg kontakte for å få svar på spørsmål?

Hvis du har spørsmål angående denne avtalen om medlemskap eller mot behandling når formålet er direkte markedsføring osv., er det bare å ta kontakt med oss.

Kappahl AS, Storgata 37-39, 1607 Fredrikstad, Norge er den enheten som har ansvaret for behandlingen av de personopplysningene vi har om deg. Vi ber deg ta kontakt med Kappahls medlemsservice på info@kappahl.com eller 800 12533. Hvis du ikke lenger vil motta SMS fra oss, kan du sende SMS med kodeord “stopp” til 27200.

Hvis du ikke er fornøyd med vår behandling og bruk av personopplysningene dine, og/eller svarene vi har gitt deg, har du rett til å klage til Datatilsynet.