Forleng livet til luciaklærne.

Spre gleden videre og lever inn dine gamle luciaplagg og julekostymer hos oss! Takk for at du bidrar til en mer sirkulær jul.

Fra og med 1. desember kan du hjelpe oss til å forlenge livet på gamle luciaklær, nissedrakter og julekostymer og levere dem til nærmeste Kappahl-butikk. Dermed kan de få nytt liv med nye eiere og spre glede i mange juler fremover. Alle julekostymer mottas med takk, så lenge de er hele og rene og klare til å brukes igjen. Som takk får du en kupong, verdi 50 NOK for hvert plagg. Vi hos Kappahl vil gjerne ta bedre vare på klær, så de kan gi glede så lenge som mulig. Har du kanskje noen brukte kostymer hjemme som ennå har litt julestemning i seg? Da vil vi gjerne ha dem!

Slik gjør du:

1. Lever inn dine brukte luciaklær og julekostymer i valgfri Kappahl-butikk. Vi tar imot klær som passer til luciafeiringer eller juleavslutninger så lenge de er hele og rene. Innsamlingen pågår 1/12 – 31/1.

2. Du får en verdisjekk på 50 kroner per innlevert plagg. Verdisjekken kan benyttes når du handler i våre butikker for over 50 kroner til ordinær pris, ikke varer på Salg. Verdisjekken er gyldig i tre måneder og kan ikke kombineres med andre tilbud. Én kupong per kjøp. Vi håper at du finner nye favorittplagg hos oss som du kan ha glede av lenge.