Forleng livet til luciaklærne.

Spre gleden videre og lever inn barnas gamle nissedrakter og Luciakjoler hos oss! Takk for at du bidrar til en mer sirkulær jul. Fra og med 9/11 kan du hjelpe oss med å forlenge livet på brukte barneklær og levere inn gamle plagg som passer til Luciatog og julefeiring i våre Kappahl-butikker. Vi sørger for at klærne kan leve videre med nye eiere og brukes i mange juler til. Alle juleplagg som nissedrakter, julegensere og luciaplagg er velkomne så lenge de er hele og rene og klare til å brukes igjen. Som takk får du 1000 poeng som senere vil generere bonus i Kappahl Club.  Har du en Lucia- eller nissedrakt eller andre juleklær hjemme som fremdeles har litt julestemning å gi? Da tar vi vare på dem og sørger for at de får et lengre liv!

Slik gjør du:

1. Lever inn dine julegensere, nisseklær og luciaplagg fra Kappahl eller Newbie (kun barneklær) i valgfri Kappahl-butikk. Vi tar imot klær som passer til Luciatog og nissefest, samt julegensere, så lenge plaggene er hele og rene og kommer fra Kappahl eller Newbie. Innsamlingen gjelder fra 9/11 - 31/1.

2. Som medlem i Kappahl Club får du 1000 poeng for hvert plagg du leverer inn. Hvis du ikke er medlem, kan du enkelt registrere deg, enten i butikk eller her på våre hjemmesider.

3. Dine opptjente poeng registreres innen 1-2 uker etter at plaggene er mottatt. Når poengene er blitt konvertert til bonus, kan du bruke den når du handler online eller i butikk hos oss.