Bukser til herre

Se et bredt utvalg av behagelige bukser hos KappAhl. Velg blant klassiske chinos, jeans, velkledde bukser eller myke joggebukser.

Herrebukser er motebildets mest klassiske plagg

Når passer det ikke med bukser? Svaret er aldri. Herrebukser er motebildets mest klassiske plagg som du kan variere og kombinere fritt etter anledning, uansett hva som står på agendaen.

Klassiske dressbukser
Hos KappAhl finner du en rekke modeller og varianter av bukser til herre. Det mest tidløse alternativet er dressbukser som kan matches til dressjakke eller blazer for en elegant helhetslook. De finnes i flere modeller og kvaliteter, avhengig av når og hvor du vil bruke dressen. Linbukser og bukser i bomull er lette og luftige mens manchester/cordfløyel og ullkvaliteter passer bedre til litt kaldere dager.

Alle tiders chinos
Sommerlig og friskt blir det om du velger hvite bukser. Og med klassikeren chinos er du velkledd og samtidig avslappet både til hverdag og fest. Denne ikoniske buksemodellen som har sine røtter i det amerikanske militæret er manges favoritt. Chinos finnes både som lange bukser og shorts og kommer i flere varianter – fra smale til rette og vide modeller. Den samme armyfølelsen finner vi også igjen i de litt mer fritidsbetonte cargobuksene som ofte har tøffe detaljer som utvendige lommer og knapper.

Monokromt med t-shirt i samme farge
Mannens bukser følger selvsagt også tidens trender og tendenser. Akkurat nå er kortere bukseben aktuelt, noe som gir en spesielt fin look til sneakers og loafers. Med en enkel t-shirt i samme farge får du en monokrom og city-smart stil. Legg til gjerne til en ryggsekk og et par solbriller for en mer hipsteraktig look.

Bukser etter størrelse og silhuett
Bukser er ganske enkelt det beste plagget for alle menn. Men vi er jo alle støpt i ulik form. Hos KappAhl finner du derfor mange bukser å velge blant som tar hensyn til nettopp din størrelse og kroppsform. I sortimentet finnes både små og store størrelser samt modeller som passer ulike forutsetninger, for eksempel hvis du har litt lengre eller kortere ben enn gjennomsnittet. 

Velkommen inn til oss for å finne dine favorittbukser. Handle online eller i en av våre mange butikker.