Guider & stilinspirasjon

Gjør klar feriegarderoben.

Sommeren er på vei og det er tid for å oppdatere garderoben med plaggene som passer like godt i byen som på stranden. Her finner du klær til alle menn som er perfekte for sommer og ferietid. Alt fra badeshorts til behagelige linbukser. Tid for å finne frem shorts kortermede skjorter og alle sommerplaggene.

Linskjorter Shorts T-shirts & pikéskjorter Badetøy

Linskjorter

Ingen sommer eller ferie uten linskjorten. Et tidløst og stilsikkert plagg som er enkelt å matche med både shorts, chinos og bukser. Få en perfekt hverdagsstil med linskjorte og shorts som du matcher med sandaler eller klassiske sneakers. Vil du ha en mer velkledd stil så matcher du skjorten med linbukser og et par pensko. Og selvsagt kan du bruke skjorten på stranden med oppbrettede ermer hengende løst over badeshorts.

Shorts

Tid for å lufte beina og finne frem shortsen, feriens nøkkelplagg. Behagelig og luftig når varmen er her. I sommergarderoben kan du trenge flere par shorts til sesongens ulike anledninger og aktiviteter. Linshorts eller chinosshorts som gir et litt mer velkledd uttrykk, men som kan kles mer avslappet for eksempel med en behagelig casual t-shirt. Jeansshorts er tidløse og kan brukes i år etter år. Perfekt for de mer hverdagslige anledningene.

T-shirts & piké

T-shirts og pikéskjorter er sommerens favorittplagg og perfekte å matche til både shorts og langbukser. Velg gjerne litt forskjellige farger for å kunne variere og skape ulike stiler som passer for ferielivet. Pikéskjorten er et klassisk plagg med en mer velkledd følelse men som likevel kjennes causal og avslappet. Bruk den gjerne til et par chinos eller linbukser når du vil være litt mer kledd og til shorts når du vil ha en relaxed stil. En fin stilren t-shirt til badeshorts til å fra stranden eller bassenget er absolutt et må-ha.

Badetøy

Uansett om du er en badeentusiast eller landkrabbe, så må du ha et par badebukser eller badeshorts i feriegarderoben. velg blant flere ulike modeller i herlige farger og mønstre. Match gjerne med en t-shirt eller pikéskjorte på veien til eller fra stranden eller bassenget.