Medlemstilbud

25% på nattøy & morgenkåper

Gjelder ikke Newbie, kay/day eller tøfler. Tilbudet gjelder online og i butikk t.o.m. 11/12 for deg som er eller blir medlem i Kappahl Club. Kan ikke kombineres med andre tilbud eller rabatter.

Drømmende nattøy og matchende morgenkåper

The sleep shop.

Finn de perfekte julegavene

The gift guide.

Plaggene som skaper festen

Get ready for party.

Strikkede gensere.

Herreklær til hverdag, jobb og fest finner du på nett & i butikk hos KappAhl

Når det føles bra så ser det bra ut! Hos KappAhl finner du aktuell herremote som passer like godt både til hverdag på jobb og til fest. Hos oss finner du bestselgende klær til herre, både på nett og i butikk.

Vårt brede sortiment med herreklær dekker alle størrelser og kroppstyper og gir deg mye å velge blant, for eksempel skjorter, chinos, jeans, shorts, dressbukser og andre herrebukser. Kombiner din stil med riktige tilbehør og accessories som belter, skjerf, luer og hatter, samt andre plagg som genser, pullover, cardigan og t-shirt. Til festlige anledninger, feiringer og høytider hjelper vi deg med dress, dressjakke, dressbukse, vest, slips og sløyfe. Med nattøy, pyjamas, morgenkåpe og koseplagg kan du slappe av hjemme på fritiden. Og med fine sokker og strømper og et bredt utvalg yttertøy blir garderoben komplett. Vi hjelper deg å finne en personlig stil som føles riktig for deg.