Oversize skjorta

399 kr.
Färg:Blå / randig
Storlek:
Produktbeskrivning

Krispig oversize skjorta i bomullspoplin med krage och knäppning framtill. Öppen bröstficka på ena sidan. Manschett med knäppning i ärmslut. Rundad form nertill. Oversize skjorta i bomullspoplin. Krispig skjorta med krage och knäppning framtill. Stor öppen bröstficka på ena sidan. Manschett och knäppning i ärmslut. Ok med rynkning baktill. Rundad form nertill. - Längd 80 cm i storlek S - Genom att handla plagg i bomull från oss, stödjer du Kappahls investering i Better Cottons arbete. Produkten är framskaffad via ett massbalanssystem vilket innebär att man inte kan säkerställa att den innehåller Better Cotton. Läs mer på BetterCotton.org/MassBalance.

  • Längd 80 cm i storlek S
  • Genom att handla plagg i bomull från oss, stödjer du Kappahls investering i Better Cottons arbete. Produkten är framskaffad via ett massbalanssystem vilket innebär att man inte kan säkerställa att den innehåller Better Cotton. Läs mer på BetterCotton.org/MassBalance.

Artikelnummer: 808816

Liveshopping
Jeansfavoriter med Frida Lund & Klara Doktorow

Personal styling

Behöver din garderob en inspiererande uppdatering? Behöver du tips på att hitta din stil? Som medlem kan du boka en stylist gratis.