Strikkede jakker & Cardigans dame

Her finner du sesongens jakker, strikkejakker & cardigans til dame. Velg blant flere ulike modeller, både korte og lange varianter som er enkle å matche til alle antrekk og alle anledninger. Finn din favoritt hos oss og kompletter basegarderoben din med trendy og moteriktige jakker & cardigans.

Velg en cardigan til kjølige dager

En cardigan er et svært anvendelig plagg med mange bruksområder. Den passer perfekt til sesongens overgangsperioder samt litt kjølige dager.

En cardigan kan varieres i det uendelige 
En cardigan passer til det meste. Du kan for eksempel bruke den avslappet over favorittblusen eller som ett varmende lag under et tynnere ytterplagg. En strikket jakke eller cardigan gjør jobben uansett. Og du har en lang rekke med ulike modeller å velge blant.

Lange cardigans og coatigans
Den lange cardiganen er et ideellt hverdagsplagg som kommer med eller uten belte i livet og med eller uten knapping. En annen populær lang cardigan-modell er kåpe-cardiganen med slag som minner mer om et lett ytterplagg. Den kalles gjerne coatigan og er et supert alternativ til jakke på kjølige vår- og høstdager.

Feminin i elegant cardigan
En kortere cardigan-variant er den Chanel-inspirerte drakt-cardiganen som ofte har metallknappar og utenpålommer. Den kan også ha kanting med dekorbånd og andre fine detaljer som gjør den mer elegant og feminin. En klassisk cardigan er vanligvis glattstrikket, i god kvalitet og avsluttes gjerne rett nedenfor hoftene. Den er et sikkert valg som passer over alt fra t-shirt til kjole. Kort sagt – en cardigan er et ekte nøkkelplagg i garderoben.

La din cardigan bidra til helheten
Mønstre og farger gir en cardigan karakter. Velg en aksentfarge til dine baseplagg eller sats på ton i ton for et harmonisk helhetsuttrykk. Uansett hvordan du ser det, er cardiganen et enkelt virkemiddel for å fremheve din look. Strikkede jakker og cardigans kan ha ulike mønstre og strukturer som gir modellen ekstra karakter. For eksempel flettestrikk, nettingstrikk og løsstrikket.

Oppdag allsidigheten i våre cardigans. Vi har mengder av ulike modeller sammen med annen fin og aktuell damemote uansett form eller stil. Velkommen til å handle online eller i en av våre butikker.