The glam collection

La garderoben glitre! Her er plaggene som gjør hver dag til en fest, og som får deg til å skinne på partyet. En festkolleksjon med paljetter, volanger og blanke materialer i en herlig fargeskala. Bruk dressen som sett eller hver del separat. Og knyt blusen foran eller bak. Samme plagg gir mange kombinasjoner, match med fine smykker.

Se kolleksjonen

Se Emelie Bengtssons beste party look.

Få mer inspirasjon

My favourite party piece.

Emelie Bengtsson er en influenser bosatt i Göteborg. Med Instagram-kontoen @mliandrea, gir hun oss glimt fra sitt hjem og sin hverdag – og mengder av mote og inspirasjon. Her er noen av hennes favoritter fra Kappahls festkolleksjon.

Julefesten

Denne kjolen bruker jeg mer enn gjerne på jobbmiddagen, julebordet, i en bursdagsmiddag med familien eller hvorfor ikke på selveste julaften. Den sitter så fint og flatterende! Så fort jeg tok den på, følte jeg meg så elegant! Utringningen er perfekt, ikke for mye men likevel nok til at man føler seg herlig kvinnelig. En detalj jeg også elsker er ermene. Til dette antrekket hadde jeg brukt ekstra mange ringer og armbånd. Gjerne et par fine øredobber – mer bling for en feststemt look ¬– og litt enklere og mer avskallet hvis du vil dresse ned.

Gløggfesten

Denne kjolen passer perfekt til kommende gløggfester, julebord og jentemiddager. Jeg liker at den er enkel med en vakker detalj foran. Det er en kjole som er lett å style alt etter hvor oppkledd jeg vil være. Jeg hadde valgt en mindre veske og et par iøynefallende øredobber, og høye hæler selvsagt! Superfint med et par slingbacks eller høye støvler til.