Key items for summer .

Her er nyhetene som fornyer sommergarderoben. Fem nøkkelplagg som du kan style på mange måter og som forsterker din personlige stil. Plagg som passer til det meste og som holder i flere sesonger. Gjør sommergarderoben klar nå, så får du tid til andre ting – som et glass...

Se kolleksjonen

Summer dresses.

Ingen sommer uten kjole. Den er enkel å variere mellom pyntet og avslappet følelse. Bare å smyge på seg og vandre ut i sommervarmen.

Matching sets.

Med et matchende sett er du alltid ”good to go”. Varier og skap ulike looks ved å matche delene hver for seg. Legg til noen fine accessories, så er du klar både for strandtur og sommerfest.

Feminine blouses.

Et herlig og luftig plagg som gir deg en velkledd look. Blusen er perfekt for travle dager på kontoret. Og legger du til et par høye hæler, så er du klar til å gå direkte på After work.

Singlets.

Din ultimate garderobehelt. Style i lag-på-lag eller kombiner med dine favorittbukser. Sommerens absolutte favoritt er den ribbede singleten.

Comfy shirts.

Det perfekte plagget å hive over bikinien etter et forfriskende dypp. Style med et par shorts for en avslappet hverdagslook. Vi anbefaler en ekstra titt på vårt herlige sortiment med luftige linplagg.