The essential edit:

Your new forever autumn classics.

Se kolleksjonen

Vårt designteam har foreviget de høyt elskede høstfavorittene –både til denne sesongenog mangeflere fremover. Bli inspirertav våreoppdaterteklassikereognøkkelplaggsomalltid passer i tiden.

Den hvite skjorten –en evig favoritt.

Den evige favoritten – den hvite skjorten – er alltid et stilsikkert kort i garderoben. Et nøkkelplagg som gjør at du kan endre look på et øyeblikk, fra velkledd til avslappet, avhengig av hvordan du styler den. I høst finner du en oppdatert rett modell med litt større slag og over-size-følelse. Like stilfull for alle anledninger.

Autumn pieces for all seasons to come.

Jakken – høstens favorittplagg.

Høstjakken er et plaggs om gjerne kommer tilbake i sesong etter sesong. Den varme korte ulljakken innleder høstsesongen på en stilfull måte. Perfekte til hverdags-jeans. Og den samme gjør også vår quiltede halvlange høstjakke i en herlig ren farge. Begge er selvsagte høstfavoritter til en garderobe som lever lenge.

Style i lag – blazer & vest gir deg looken.

Sesongens blazer blir din nye designklassiker med en gjennomført, fint børstet struktur og rå kanter. Et plagg som gir deg en velkledd følelse med det lille ekstra. Match gjerne med vesten – også et perfekt høstplagg. Den kombinerer mote med funksjon på en elegant måte med sine fine quiltede innslag. Her har du to garderobefavoritter å style i lag-på-lag i høst.

Favorittjeansene – alltid i mer bærekraftig denim.

Høstens jeans er mer bærekraftige. Akkurat som all vår denim. Og hva med et par klassiske lyse jeans eller en mer røff work wear-modell med lommer? I vårt denimsortiment finner du mengder av bærekraftige favoritter. Det betyr at de er laget med smartere produksjonsprosesser som blant annet sparer minst 40% vann, og forbruker mindre kjemikalier og energi enn konvensjonell produksjon. Dermeder det mange gode grunner til å elske dine favorittjeans.