Dress your way,

in many ways.

Handle stilen

“Designed with innovation, created for memories.”

En kjole, en stjerne i garderoben hvor bare fantasien din er begrensingen. Et plagg spesielt utviklet av vårt designteam med innovasjon, allsidighet og langsiktighet som ledeord. Kjolen kan varieres og bæres på mange ulike måter og passer til flere anledninger.

Vi har latt motestjernen Valerie Aflalo style kjolen på sin måte. Valerie er influenser, klesdesigner og småbarnsmamma som elsker livet, fra mandagsfrokosten til gallapremierer.

”Jeg bruker ikke fargesterke plagg så ofte, men Kappahl utfordret meg til å våge å bruke mer farger til høst & vinter - og jeg elsker dette herlige fargesprakende varianten som i tillegg er et multiplagg i seg selv!

Kjolen og toppen kan deles og styles hver for deg og volangene kan tas av for en enklere look. ”

How to – simple steps

Med smarte detaljer og funksjoner kan du endre kjolen til skjørt, bluse og topp som alle kan bæres hver for seg. De vakre volangdetaljene kan varieres på flere ulike måter.

”Så smart med plagg som kan brukes på flere ulike måter, både til hverdag og fest.”

Style for any occasion

Et plagg som kan brukes ofte og til mange ulike anledninger er et mer bærekraftig plagg i garderoben din. Kjolen gir deg mulighet til å være leken og variere garderoben etter behov.

Style skjørtet for seg med en bluse, så du får en festlig look som passer perfekt til after work.

Knepp av skjørtet og bruk overdelen som en fin topp eller bluse og style med jeans, så får du en herlig hverdagslook som passer like bra året rundt. Bli inspirert av Valerie og mulighetenes kjole.

Psst! Vi har laget en liknende kjole til barna også, så de kan matche mamma. Se her.