Most beloved by Nana

Akkurat nå er vi inspirert av plantefargeren og vintageelskeren Nana Sacko, og vi blir rett og slett fortryllet av hennes personlige uttrykk og varme personlighet. I selskap med myke pasteller, lettstelt lin og sprudlende mønstre snakket vi med henne om alt fra inspirasjonskilder til smarte bærekraft-triks.

Nanas favoritter

“Make the most of what’s already in your wardrobe”.

“Choose wisely, and only buy things you really love and will wear”.

“Exploring your personal style should be fun and inspiring”.

Nanas garderobe-triks:

1. Velg smart

Velg materialer som du føler deg komfortabel i og vil bruke mye og ofte. Sats på materialer i høy kvalitet, som holder over tid og kan sirkuleres. Jeg elsker dette settet i myk linblanding fordi lin er en fiber som bare blir vakrere desto mer du bruker det.

Handle sett

2. Få oversikt

Se over garderoben din for å minne deg selv på hva du allerede har, og gjør det til en vane å bytte klær med venner. Våg å prøve nye kombinasjoner. For eksempel kan en sommerlig kjole bli en favoritt om vinteren også. Alt du trenger å gjøre er å supplere med noen flere lag.

Handle kjole

3. Reparer og ta vare på

Ta godt vare på klærne dine så holder de lenger. Vask bare når det er helt nødvendig, og våg å være kreativ når det kommer til å lappe og reparere. Oppbevar tyngre plagg som strikkede gensere flatt og sammenfoldet, så holder de formen bedre over tid.

Les mer