Member offer

20% ekstra rabatt på salget

Gjelder for deg som medlem t.o.m. 2/4. Rabatten trekkes fra i kassen. Du må være logget inn for å få rabatten. Kan ikke kombineres med andre rabatter eller tilbud. 
PS! Vi har et enda større utvalg av salgsvarer i butikkene våre. Se gjerne på 'Finn i butikk' for å se hva som finnes i din nærmeste butikk. 

Utvalgte vårfavoritter

Most beloved by Nana.

Finn vårens favoritter

Boost of blue.

Nyheter for et liv i bevegelse.

Active wear for active days.


#kappahl – We love your style

Din stil inspirerer andre, så fortsett å dele din personlige stil med oss gjennom å tagge @kappahl og #kappahl.

Godt utvalg dameklær på nett & i butikk hos Kappahl

Hos KappAhl er du i fokus. Derfor tilbyr vi damemote som føles riktig for deg. Ser du etter fine dameklær har vi et bredt utvalg mote med inspirerende nyheter og bestselgere – både på nett og i våre butikker. Vi gir deg oppdatert og aktuell mote som fremhever det beste hos deg.

Hos oss finner du fine dameklær både til hverdag på jobb og til fest, for eksempel bluser, skjorter, topper, gensere, cardigans og ponchoer. Finn din personlige stil med alt fra bomberjakke, jakke og blazer til shorts, bukser, jeans og skjørt. Til festlige anledninger, feiringer og høytider hjelper vi deg med festkjole og nødvendig tilbehør, accessories og bijouteri som matcher perfekt. Til mer avslappede dager og netter har vi mange herlige morgenkåper, nattkjoler, soveplagg og koseklær å velge blant. Vakkert og behagelig undertøy finner du også hos KappAhl, i tillegg til funksjonelle og komfortable treningsklær og sportsklær. Og til ferie, sol og bad har vi godt utvalg bikinier og badedrakter for enhver smak. Velkommen til Kappahl – vi hjelper deg å finne en personlig stil og passform som passer perfekt til deg.