Member offer

30% på kay/day

Tilbudet gjelder online og i butikk t.o.m. 12/2 for deg som er eller blir medlem i Kappahl Club. Kan ikke kombineres med andre tilbud eller rabatter.

gul mönstrad blus lila flätad väska gul mönstrad blus lila flätad väska

Ny kolleksjon

The spring edit.

bakgrund alla hjärtans dag bakgrund alla hjärtans dag

Utvalgte gavetips for alle

Feire Valentine's Day.

Vårens jeans for alle

Live shopping.

25% på bh & truser

Gjelder ikke sport-bher. Tilbudet gjelder t.o.m. 7/2 i butikk og online. Kan ikke kombineres med andre tilbud eller rabatter.

Oppdag vårens farger

Spring emotions.

Final sale

Opptil 70% rabatt

Røde priser gjelder i butikk & online. Kan ikke kombineres med andre rabatter eller tilbud.

Priser og utvalg kan variere i butikk og online.


#kappahl – We love your style

Din stil inspirerer andre, så fortsett å dele din personlige stil med oss gjennom å tagge @kappahl og #kappahl.

Godt utvalg dameklær på nett & i butikk hos KappAhl

Hos KappAhl er du i fokus. Derfor tilbyr vi damemote som føles riktig for deg. Ser du etter fine dameklær har vi et bredt utvalg mote med inspirerende nyheter og bestselgere – både på nett og i våre butikker. Vi gir deg oppdatert og aktuell mote som fremhever det beste hos deg.

Hos oss finner du fine dameklær både til hverdag på jobb og til fest, for eksempel bluser, skjorter, topper, gensere, cardigans og ponchoer. Finn din personlige stil med alt fra bomberjakke, jakke og blazer til shorts, bukser, jeans og skjørt. Til festlige anledninger, feiringer og høytider hjelper vi deg med festkjole og nødvendig tilbehør, accessories og bijouteri som matcher perfekt. Til mer avslappede dager og netter har vi mange herlige morgenkåper, nattkjoler, soveplagg og koseklær å velge blant. Vakkert og behagelig undertøy finner du også hos KappAhl, i tillegg til funksjonelle og komfortable treningsklær og sportsklær. Og til ferie, sol og bad har vi godt utvalg bikinier og badedrakter for enhver smak. Velkommen til KappAhl – vi hjelper deg å finne en personlig stil og passform som passer perfekt til deg.