Medlemstilbud

25% på nattøy & morgenkåper

Gjelder dame & herre

Gjelder ikke Newbie, kay/day eller tøfler. Tilbudet gjelder online og i butikk t.o.m. 11/12 for deg som er eller blir medlem i Kappahl Club. Kan ikke kombineres med andre tilbud eller rabatter.

rosa satinblus rosa satinblus

Strålende i rødt & rosa

Festive brights.

Finn de perfekte julegavene

The gift guide.

Matchende nattøy & koseplagg

Keep christmas cosy.

Welcome to the party.

Glitrende festklær fra Xlnt

Kle deg for fest

The glam collection.


#kappahl – We love your style

Din stil inspirerer andre, så fortsett å dele din personlige stil med oss gjennom å tagge @kappahl og #kappahl.

Godt utvalg dameklær på nett & i butikk hos KappAhl

Hos KappAhl er du i fokus. Derfor tilbyr vi damemote som føles riktig for deg. Ser du etter fine dameklær har vi et bredt utvalg mote med inspirerende nyheter og bestselgere – både på nett og i våre butikker. Vi gir deg oppdatert og aktuell mote som fremhever det beste hos deg.

Hos oss finner du fine dameklær både til hverdag på jobb og til fest, for eksempel bluser, skjorter, topper, gensere, cardigans og ponchoer. Finn din personlige stil med alt fra bomberjakke, jakke og blazer til shorts, bukser, jeans og skjørt. Til festlige anledninger, feiringer og høytider hjelper vi deg med festkjole og nødvendig tilbehør, accessories og bijouteri som matcher perfekt. Til mer avslappede dager og netter har vi mange herlige morgenkåper, nattkjoler, soveplagg og koseklær å velge blant. Vakkert og behagelig undertøy finner du også hos KappAhl, i tillegg til funksjonelle og komfortable treningsklær og sportsklær. Og til ferie, sol og bad har vi godt utvalg bikinier og badedrakter for enhver smak. Velkommen til KappAhl – vi hjelper deg å finne en personlig stil og passform som passer perfekt til deg.