Hi! Nice to meet you.
We are Minories!

Vi synes snillhet er en superkraft og at stivbente stereotyper om hvordan man skal være er suuuuperteit.
Vi elsker å lage langlivete, morsomme og behagelige klær i god kvalitet som barn kan leke i hele dagen, hver dag, og som søsken og venner gjerne kan arve. Vi jobber beinhardt for å gjøre mer bærekraftige valg som gjør at både mennesker og planeten vår blir en smule gladere. Vi er litt sprø og veldig snille. Vi er det nye bevisste klesmerket for barn som snakker småfolkets språk. Minories kolleksjoner for lekeglade barn finnes i størrelsene 50–128. Alder 0 måneder til 8 år.

Les mer om hållbarhetCircular designSe kolleksjonen

Circular design.

Sirkulært er spektakulært. Eller hva!? Og sirkulære jobber vi hardt for å være hver dag. Derfor har vi laget noen utvalgte favorittplagg, en samling behagelige t-shirts og en supermyk kjole som alle er helt gjenvinningsbare etter at de er brukt så lenge det går. Men hva betyr det da? Jo, at hvert plagg er produsert i akkurat det samme materialet, i dette tilfelle bomull (for det meste økologisk). Altså heeele plagget – hvert eneste fiber. Helt fra stoffet til sømmene, og til og med merkelappene. Og når plagget er brukt og elsket så lenge som mulig, kan absolutt alt gjenvinnes til noe fint og nytt. Ganske enkelt som i en loop eller sirkel. Klart som blekk?

Minories sustainability story

At vi elsker å gjøre mer bærekraftige valg er soleklart!

Alle våre produkter har en gjennomtenkt design med omtanke, både for mennesker og planeten vi lever på. Vi elsker å lage holdbare, morsomme og behagelige klær med lang levetid som kan arves fra barn til barn i generasjon etter generasjon. Derfor bruker vi kun mer bærekraftige materialer i høy kvalitet som GOTS-sertifisert bomull og resirkulert polyester og polyamid.

Resultatet? En sesongfri og velkoordinert kolleksjon i herlige farger og kule mønstre med plagg som er superenkle å mikse & matche. Den enkle designen reduserer materialforbruket og vi har utviklet smarte løsninger for å kunne forlenge plaggenes størrelse. Alt for å gi klærne så lang levetid som mulig. Eller som vi liker å si; for at barna skal få elske klærne sine lenge.

Vi tror på at hvert barn skal få velge sine egne Minories-favoritter, uten begrensning ut ifra kjønn. Det gjør det også lettere å la utvalgte gullkorn arves videre til søsken og venner.

Bli med på vår reise for å bli enda mer transparente, så vi kan fortelle deg alt om hvordan og hvor hvert enkelt produkt blir laget. Vi ser frem til å dele alle våre fremskritt og nyheter med dere.

Til slutt vil vi avslutte i all beskjedenhet. Vi ønsker at våre klær skal være et godt valg både for miljøet og for alle små Minories som bruker dem. 🐨

Nyheter

kindness is our superpower.
gender stereotypes are super boring.