Hi! Nice to meet you.
We are Minories!

Vi synes snillhet er en superkraft og at stivbente stereotyper om hvordan man skal være er suuuuperteit.
Vi elsker å lage langlivete, morsomme og behagelige klær i god kvalitet som barn kan leke i hele dagen, hver dag, og som søsken og venner gjerne kan arve. Vi jobber superhardt for å gjøre valg som har så lite påvirkning på planeten vår som mulig. Vi er litt sprø og veldig snille. Vi er det nye bevisste klesmerket for barn som snakker småfolkets språk. Minories kolleksjoner for lekeglade barn finnes i størrelsene 62–128. Alder 0 måneder til 8 år.

Made for more Handle kolleksjonen

Finnes også i utvalgte kappahl-butikker

Tønsberg, Farmandstredet, Sandnes, Kristiansand, Sørlandssentere, Oslo, Oslo City, Ålesund, Stormoa, Oslo, Sandvika vest, Stavanger, Madlatorget, Gjøvik, Tromsø, Jekta, Stord

Minories are made for more

yet made with less.

At vi elsker å gjøre valg som har så lite påvirkning på planeten vår som mulig er klart som blekk!

Alle våre produkter har en gjennomtenkt design med omtanke både for mennesker og planeten vi lever på. Vår pasjon er å lage langlivede, morsomme og behagelige klær som kan arves fra barn til barn, i generasjon etter generasjon. Derfor bruker vi kun sertifiserte materialer og/eller materialer fra sporbare leverandører. Som for eksempel sertifisert bomull, resirkulert polyester og resirkulert polyamid.

Resultatet er en velkoordinert kolleksjon som passer alle sesonger med herlige farger og sprø mønstre, som er superenkle å mikse & matche. Den enkle designen minimerer mengden materialer som benyttes og vi velger smarte løsninger som gjør at barna kan vokse med plaggene. Alt for å forlenge klærnes levetid. Eller som vi pleier å si; for at barna skal elske klærne sine enda lenger.

Vi tror på det å la barna få velge sine egne Minories-favoritter, uten påvirkning eller begrensinger. Noen ganger er det jo herlig å bare kunne velge seg de klærne som føles aller best. Og de som er morsomst å stupe kråke i! Det gjør det også enklere å la barnas favoritter arves videre til søsken og venner.

Bli med på vår reise for å bli mer transparente. Under hvert Minories-produkt finner du informasjon om hvor det er produsert. Vi ser frem til å dele alle våre fremskritt med deg fremover. Og til slutt avslutter vi ydmykt; vi vil at klærne våre skal være et godt valg både for miljøet og alle små Minories som bruker dem. 🐨

Nyheter

kindness is our superpower.
gender stereotypes are super boring.