Jeans str 134-170

Oppdaterte og trendy jeans for barn i størrelse 134-170. Velg blant mange ulike modeller og farger som er ennkle å matche. Alt fra slim jeans, til wide jeans med vide ben, baggy, loose og klassiske straight jeans. Alle våre barnejeans har justerbar midje og er merket med More sustainable denim.

Vaskeråd Bærekraft Care for your clothes

Care for your clothes.

Hull på kneet? Eller vil du friske opp jeansene med en personlig stil? Våre fine reparasjonslapper lar plaggene leveenda litt lenger. Stryk på ogta vare på klærne dine.

Hva betyr
More Sustainable Denim?

Det betyr at plaggene produseres med en forbedret vaskeprosess som reduserer forbruket av vann, energi og kjemikalier. Ved produksjon benyttes 50% mindre vann og nesten 30% mindre energi sammenlignet med konvensjonell jeansproduksjon. Materialvalget er minst like viktig som mer bærekraftig produksjon. Derfor velger vi alternativer som for eksempel Better Cotton (BCI), økologisk bomull og resirkulert polyester. Vi har også jeans som inneholder PCW (post consumer waste), hvor gamle bomullsmaterialer gjenvinnes til nye fibre.

Slik tar du godt vare på dine jeans

Jeans trenger ikke vaskes spesielt ofte, det er ofte tilstrekkelig å lufte dem ved behov og punktbehandle eventuelle flekker. Les vaskerådene på plagget når det er tid for å vaske det.

Her er våre tips for å få dine jeans til å holde lenge:

1. Tøm alle lommer, lukk glidelåser & knapper og vask alltid med innsiden ut. På den måten holder fargen lenger.

2. Punktbehandle eventuelle flekker så raskt som mulig. Litt gallesåpe eller flekkfjerningsmiddel kan gjøre underverker.

3. Velg et skånsomt vaskeprogram. Det er bra både for plagget og energiforbruket.

4. Dropp skyllemiddel og velg vaskemiddel for farget tøy, det er absolutt snillest mot klærne.

5. Unngå å tørketrumle dine jeans! Heng dem til tørk i tørkeskap eller på vaskestativ.

6. Jeans trenger ikke strykes, men lett damping kan både friske opp og glatte ut en rynkete bukse.