Member Offer

25% på barnevarer

Gjelder t.o.m. 11/12 når du handler for 150 kr eller mer i butikk & online. Kan ikke kombineres med andre rabatter eller tilbud. Gjelder ikke Newbie. Logg inn for å få rabatten.

Vinterens glitrende festfavoritter.

New in: party season.

Oppdag julens festmote

Made for merry moments.

Finn de perfekte julegavene

The gift guide.

Nissedrakter & luciaklær

Holiday favourites.

Glitrende nyheter for vinterfesten

New in: sparkling midnight.

Myke og klassiske nattplagg

Sweet dreams.

Forleng livet til luciaklærne.

Spre gleden videre og lever inn dine gamle luciaplagg og julekostymer hos oss! Takk for at du bidrar til en mer sirkulær jul.


#kappahl – We love your style

Din stil inspirerer andre, så fortsett å dele din personlige stil med oss gjennom å tagge @kappahl og #kappahl.

Klær på nett og i over 360 butikker

Velkommen til KappAhl. Hos oss finner du mote som både føles bra og ser bra ut. Vi tilbyr klær til både dame, herre og barn med god kvalitet og passform. KappAhl har moteriktige og prisgunstige klær til alle anledninger – både hverdag og fest.

Det har skjedd mye siden vi begynte å selge kåper i en kjeller for over 65 år siden. I dag tilbyr vi moteklær på nett og i mer enn 360 butikker. Men én ting er den samme. For oss handler mote om deg! Vi synes alle skal være akkurat som de er. Derfor designer vi klær som både føles bra og ser bra ut. Og nettopp derfor har vi et bredt sortiment du kan velge blant. Vi tilbyr for eksempel moteriktige bukser, gensere, topper, kjoler, skjorter, jeans og bluser. Vi henvender oss til hele familien med klær, accessories, undertøy, nattøy og badetøy både til kvinner, menn og barn. Bærekraft er veldig viktig for oss. Derfor jobber vi for at våre klær skal være så bærekraftige som mulig og føles bra lenge. Velkommen til å handle siste mote hos KappAhl – på nett eller i en av våre butikker!