Festfine vårnyheter

Feire 17. mai.

Feire 17. mai.

Feire 17. mai.

The love story

Newbie Limited Edition.

Topper 2 for 199 kr

Gjelder utvalgte topper til barn t.o.m. 9/5 i butikk & online. Kan ikke kombineres med andre rabatter eller tilbud. Gjelder ikke Newbie.

Oppdag vårens nyheter

Made to bloom.

Møt våren i maxiskjørt heklede sett

Spring trends.

Sesongens mest trendy lin

Linen made to love.

Sesongens fineste badetøy & accessories

New in: swimwear.

Nyheter fra Xlnt

Spring glow.

Medlemskonkurranse

Vinn barnas favorittplagg fra Minories.

Festlige vårplagg og nyheter

Dress up for spring.

Gi barnas favoritter en sjanse til.

Klær på nett og i over 312 butikker

Velkommen til KappAhl. Hos oss finner du mote som både føles bra og ser bra ut. Vi tilbyr klær til både dame, herre og barn med god kvalitet og passform. KappAhl har moteriktige og prisgunstige klær til alle anledninger – både hverdag og fest.

Det har skjedd mye siden vi begynte å selge kåper i en kjeller for over 65 år siden. I dag tilbyr vi moteklær på nett og i mer enn 312 butikker. Men én ting er den samme. For oss handler mote om deg! Vi synes alle skal være akkurat som de er. Derfor designer vi klær som både føles bra og ser bra ut. Og nettopp derfor har vi et bredt sortiment du kan velge blant. Vi tilbyr for eksempel moteriktige bukser, gensere, topper, kjoler, skjorter, jeans og bluser. Vi henvender oss til hele familien med klær, accessories, undertøy, nattøy og badetøy både til kvinner, menn og barn. Bærekraft er veldig viktig for oss. Derfor jobber vi for at våre klær skal være så bærekraftige som mulig og føles bra lenge. Velkommen til å handle siste mote hos KappAhl – på nett eller i en av våre butikker!