3 for 2 på barnevarer

Vi byr på den billigste. Gjelder t.o.m. 23/8. Gjelder ikke Minories eller Newbie. Kan ikke kombineres med andre rabatter eller tilbud.

Finn stilen som styrker

Just as I am.

Final sale

30% ekstra på alt salg

Gjelder t.o.m. 15/8 kun online. I butikk: Alt salg til 70% (gjelder også Newbie). Rabatten trekkes fra i kassen. Kan ikke kombineres med andre tilbud eller rabatter.

 

Trending: New retro revivals.

Godkjent av aktive utforskere

Kaxs i allslags vær.

The essential edit.

Ny kolleksjon.

City boardwalk.

Klær på nett og i over 360 butikker

Velkommen til KappAhl. Hos oss finner du mote som både føles bra og ser bra ut. Vi tilbyr klær til både dame, herre og barn med god kvalitet og passform. KappAhl har moteriktige og prisgunstige klær til alle anledninger – både hverdag og fest.

Det har skjedd mye siden vi begynte å selge kåper i en kjeller for over 65 år siden. I dag tilbyr vi moteklær på nett og i mer enn 360 butikker. Men én ting er den samme. For oss handler mote om deg! Vi synes alle skal være akkurat som de er. Derfor designer vi klær som både føles bra og ser bra ut. Og nettopp derfor har vi et bredt sortiment du kan velge blant. Vi tilbyr for eksempel moteriktige bukser, gensere, topper, kjoler, skjorter, jeans og bluser. Vi henvender oss til hele familien med klær, accessories, undertøy, nattøy og badetøy både til kvinner, menn og barn. Bærekraft er veldig viktig for oss. Derfor jobber vi for at våre klær skal være så bærekraftige som mulig og føles bra lenge. Velkommen til å handle siste mote hos KappAhl – på nett eller i en av våre butikker!