Klubbdager

25% på hele kjøpet

Gjelder deg som medlem når du handler 2 eller flere varer t.o.m 14/4 i butikk & online. Kan ikke kombineres med andre rabatter eller tilbud. Gjelder ikke Newbie. Logg inn for å få rabatten.

The love story

Newbie Limited Edition.

Oppdag vårens nyheter

Made to bloom.

Sesongens mest trendy lin

Linen made to love.

Festlige vårplagg og nyheter

Dress up for spring.

Festfine vårnyheter

Feire 17. mai.

Feire 17. mai.

Feire 17. mai.

VÅRENS FEIRINGER

Time to celebrate.

Medlemskonkurranse

Vinn barnas favorittplagg fra Minories.

Sesongens trendy linplagg

Linen made to love.

Vårens trender

Fit for spring.

Sesongens fineste nyheter fra Xlnt

Timeless trends.

Gi barnas favoritter en sjanse til.

Klær på nett og i over 312 butikker

Velkommen til KappAhl. Hos oss finner du mote som både føles bra og ser bra ut. Vi tilbyr klær til både dame, herre og barn med god kvalitet og passform. KappAhl har moteriktige og prisgunstige klær til alle anledninger – både hverdag og fest.

Det har skjedd mye siden vi begynte å selge kåper i en kjeller for over 65 år siden. I dag tilbyr vi moteklær på nett og i mer enn 312 butikker. Men én ting er den samme. For oss handler mote om deg! Vi synes alle skal være akkurat som de er. Derfor designer vi klær som både føles bra og ser bra ut. Og nettopp derfor har vi et bredt sortiment du kan velge blant. Vi tilbyr for eksempel moteriktige bukser, gensere, topper, kjoler, skjorter, jeans og bluser. Vi henvender oss til hele familien med klær, accessories, undertøy, nattøy og badetøy både til kvinner, menn og barn. Bærekraft er veldig viktig for oss. Derfor jobber vi for at våre klær skal være så bærekraftige som mulig og føles bra lenge. Velkommen til å handle siste mote hos KappAhl – på nett eller i en av våre butikker!