Bærekraft for oss

På KappAhl vet vi at bærekraft og lønnsomhet er to sider av samme sak. Vi ønsker å gi deg billige klær med kvalitet – produsert med respekt og omsorg for mennesker og miljøet.

Om vårt ansvar - KappAhl

Vi selger millioner av bærekraftige klær hvert år

På KappAhl har vi lenge jobbet med bærekraft. Vi var den første motekjeden i verden som ble miljøsertifisert. Vår første økologiske kolleksjon kom allerede i 1993, og nå selger vi millioner av bærekraftmerkede klær hvert år.

Vi arbeider for å kunne tilby deg enda mer billig og bærekraftig mote. Det har vi gjort siden vi startet 1953.

Bærekraft er en del av alt vi gjør og målene våre er høye. Vi skal ha en så liten miljøpåvirkning som mulig og spare på jordens ressurser. Vi forbedrer stadig betingelsene for alle som blir berørt av virksomheten vår i de landene hvor vi produserer våre plagg. Du som kunde skal også kunne stole på at plaggene våre holder det vi lover. Ingen av våre plagg skal inneholde skadelige kjemikalier. Det skal også være lett for kundene våre å kunne ta et bærekraftig valg på KappAhl.

Vårt mål er at det du handler hos oss skal være produsert med omsorg og respekt, i dag og i fremtiden.

57 prosent av klærne våre er bærekraftmerket, og vi jobber stadig for å øke denne andelen.

Det er fortsatt mye som gjenstår å gjøre

Sustainable and organic clothes at KappAhl

Miljøet er en av våre største felles utfordringer for fremtiden. Vi har mye jobb fremover og en lang vei å gå.

Jordens ressurser forbrukes i høyt tempo, og det gjelder også i vår bransje. Klesproduksjonen forbruker mye energi og vann.

Vi tar utfordringen blant annet ved å være aktive og til stede i de landene hvor plaggene våre produseres. Vi tror at samarbeid med industrikolleger og interesseorganisasjoner er den beste måten å oppnå resultater på.

Vi er medlemmer i den verdensomspennende organisasjonen Better Cotton Initiative, BCI, som jobber for bærekraftig bomullsdyrking. Vi er en av initiativtakerne til det svenske prosjektet STWI, som arbeider for renere tekstilproduksjon i India, Tyrkia og Kina. Vi øker også sakte men sikkert andelen av bærekraftmerkede klær i butikkene våre.

Vi er stolte over bærekraftarbeidet som KappAhl bidrar med, og vi arbeider for å gjøre enda mer.

For mer bærekraftig mote i garderobene våre.

Velkommen inn til oss.

Mote som føles riktig

Make it feel right

Hvert år kjøper vi over tolv kilo klær og tekstiler hver. Men hva er det egentlig vi kjøper? I programserien «Make it feel right» ser Annika Leone nærmere på hvordan du kan få klærne dine til å føles riktige, både for deg og for kloden vår. Se alle avsnittene her

Kontakt oss

Du må gjerne kontakte oss! Her finner du KappAhls kontaktinformasjon.

Vanlige spørsmål

Her finner du svar på vanlige spørsmål som vi får om bærekraftarbeidet vårt.