Garderobens tidløse klassikere

Hos KappAhl starter en bærekraftig design allerede på tegnebordet. Vi mener det er viktig at vår produksjon tar vare på naturens ressurser på best mulig måte, men også at plaggene holder lenge.

For deg betyr tidløse klassikere at du enkelt kan variere din personlige stil og bruke klærne i lang tid og under skiftende trender. Det eneste du trenger å gjøre er å ta godt vare på plaggene og matche etter din personlige smak. Her tipser vi deg om fem klassiske nøkkelplagg som raskt blir helter i garderoben din.

The black coat

Den svarte kåpen er en stilsikker kameleon som passer til det meste. Match med mønsterstrikket for å skape spennende kontraster og kompletter med jeans og topp i tricot, så blir stilen deilig casual. Topp antrekket med ballerinasko og høstens svarte veske.

The v-neck pullover

Når temperaturen faller er den v-halsede genseren et uunnværlig komplement. Perfekt å bruke over høstens favoritt – poloen – og under alle høstens ytterplagg. Match gjerne med uttrykksfullt bijouteri og en veske etter egen smak for en feminin og personlig touch.

The slim denim

Jeans med smale linjer er et sikkert kort som passer alle. Velg gjerne en stretchmodell som holder inn og former. Med en fin bluse og blondedetaljer får du et mer feminint uttrykk. Kompletter looken med strikkede detaljer – for eksempel en myk lang cardigan, et deilig sjal eller en mønsterstrikket lue.

The pencil skirt

Penneskjørtet er en klassisk silhuett på motehimmelen som med sine lange ubrutte linjer fremhever enhver figur. Velg strikket cardigan og bluse til for å skape en behagelig og feminin hverdagsstil. Eller match med spennende bijouteri og et eksklusivt sjal, så blir penneskjørtet et selvsagt valg til festen.

The black suit

En klassisk svart dress er en god investering som passer til det meste. Tilbehøret bestemmer stilen – alt etter hvor formell eller avslappet du vil være. Med bluse, veske og fint bijouteri blir stilen feminin og festlig, mens en strikket genser under dressjakken gir deg en oppdatert og avslappet jobblook.