Fargesterk bademote

Sval bris og solbrun hud. Sats på en fargesterk og avslappet stil til stranden i sommer. Vår bademote har karakteristiske etnotrykk i en sval indigoskala kombinert med herlige farger som vin og korall. Match badetøyet med flagrende kaftaner og fint tilbehør som hatt og solbriller.

Supportive swimwear

Vi har badetøyet som både ser bra ut og føles riktig. Med smarte funksjoner som former og fremhever det beste av deg. Velg mellom flere versjoner av bikinien eller sats på en flatterende tankini. En badedrakt fremhever formene litt ekstra. Hva blir dine favoritter?

Sustainable swimwear

Bad med omtanke for miljøet. Hos KappAhl tilbyr vi nå bærekraftig badetøy til dame og barn. Plaggene laget av resirkulert polyamid som er utviklet av blant annet pet-flasker, fiskegarn og restprodukter fra industrien. Resultatet er en ren og miljøvennlig kolleksjon i klassisk stil. La deg inspirere av blått og hvitt i klare mønstre.

Hva er resirkulert polyamid?
Polyamid er et gjennvunnet materiale fra produkter som har avsluttet sin livssyklus. Det kan for eksempel være pet-flasker, andre plastprodukter eller fiskegarn, samt restmaterialer fra industrien.

Hvorfor skal du velge resirkulert polyamid?
Det fører til redusert forbruk av ikke-fornybare råvarer som olje, samt betydelig reduksjon av kjemikalier, vann og energi.