Stiler for alle anledninger

Pakk riktig for sommerens mange eventyr. Her er de perfekte motetipsene uansett om du skal på en spennende storbyhelg eller nyter en avslappet ferie på varmere breddegrader. Vi har samlet sesongens nøkkelplagg i fire ulike stiler.

The country escape

Late dager på landet og meditasjon i hengekøyen. Realiser sommerdrømmene dine med en tidløs stil. Her skal du velge en klassisk og harmonisk fargepalett, gjerne kombinert med episk tilbehør som hvite sneakers og stråhatt. Match en luftig linskjorte med slitte jeansshorts for klassisk stil med en twist. En finmønstret sommerkjole er også et måha for en feminin og oppdatert look.

Shop the look

The beach vacay

Late dager ved sjøen, en god fruktdrink i hånden og sand mellom tærne. Det er herlig med ferie på varmere breddegrader. En luftig kaftan setter stilen sammen med solbriller, flip-flops og en stråhatt som beskytter og holder deg sval. Velg badetøy etter situasjon og smak. En bikini med god passform fremhever figuren din og gir en flørtete strandlook. Smykker og sterke farger passer fint til solbrun hud og varme netter.

Shop the look

The city break

Storbysommeren lokker med sitt pulserende og hektiske liv. Med noen smarte nøkkelplagg er du klar til det meste, uansett om du skal på sightseeing på dagtid eller en het klubbkveld. Du kan for eksempel velge tunika, topp, skjørt og vide bukser og kombinere fritt efter anledning. Svart-hvit grafikk skaper et spennende uttrykk med sterke aksentfarger. Noen velvalgte accessories forsterker stilen og gir deg gode variasjonsmuligheter. Kompletter looken med fine sandaler og solbriller. Til bassengkanten på hotellet skal du velge en stilsikker og lekker badedrakt som fremhever formene dine.

Shop the look

The seaside holiday

En helg ved sjøen? La deg inspirere av den amerikanske østkystens avslappede bohemstil. Her dominerer de marine tonene og mønsterbildet er klassisk. Den stripete badedrakten er et stilsikkert valg når du skal bade fra svabergene eller sole deg på båtdekket. Shorts og topp passer perfekt til strandpromenaden, gjerne kombinert med hvite sneakers. Style med hatt, strandveske og ikonisk jeansjakke for å skape ditt personlig uttrykk.

Shop the look