Undertøy til alle sesongens antrekk

Riktig undertøy er basisen i ethvert antrekk, uansett om du velger en festlig blondetopp, ettersittende tubekjole eller klassisk bluse. Her er våre beste tips til hvordan du velger riktig undertøy til sesongens mange festklær. Behagelig undertøy som gjør at du kan føle deg både trygg og flott hele dagen.

Handle festklær » Handle undertøy »

Uten skulderstropper

Denne eksklusive bhen med fløyelsmønster gir eleganse til antrekket ditt fra innsiden og ut. Bhen har vatterte cuper som både former, løfter og gir støtte. Designet med funksjoner som gjør at den kan brukes med eller uten skulderstropper og gi samme gode støtte.

Dype utringninger

Har ditt favorittplagg dyp utringning? Da er denne bh-modellen akkurat det du trenger. Vatterte cuper og stabile bøyler former bysten og gir fint løft. Cupene er formet så bhen blir usynlig, selv ved ekstra dype og vide utringninger. De glatte cupene passer også fint til ettersittende plagg.

Bøyleløs eleganse

Eksklusiv mønstret bh i fløyel som forsterker festfølelsen. Bhen er bøyleløs og sydd i tynn, myk mesh som gjør at den sitter tett og behagelig mot kroppen. Den har lett vatterte cuper med uttakbar padding.

Former kroppen

Unngå synlige trusekanter og få samtidig formende effekt. Vår shapingtruse gir en jevn og glatt silhuett og har kroppsformende effekt på baken, magen og midjen. Et ideelt valg under ettersittende bukser, trange skjørt og tubekjoler.

Ekstra løft

Vil du ha ekstra løft, så gjør vår double push up-bh jobben. De formpressede og vatterte cupene både former og løfter. Brukes under vide bluser og kjoler.

Bar rygg

Nå ditt nye favorittplagg har utringning i ryggen, eller både foran og bak, passer disse magiske cupene perfekt. Cupene er selvklebende og gir samtidig et lite løft. Dessuten blir de helt usynlige under festplagget.

Elegant og stabil

Stabil modell i elegant svart med eksklusivt fløyelstrykk. Denne bhen passer godt til en litt større byste siden den har stabil passform og heldekkende cuper. Festlig og fin under alle våre stilsikre festplagg.

Stilige blonder

Den lille svarte kjolen som gjerne kan være i fløyel i høst, matcher du med en lett vattert bh med formpressede cuper som gir bysten fin form. De vatterte skulderstroppene gjør den også ekstra behagelig å bære.

Til trange tuber

Herlig dyremønster og behagelig passform er blant fordelene til denne bhen som finnes helt opp til e-cup. De glatte cupene uten vattering gir god komfort og holder bysten på plass. Denne passer perfekt under en ettersittende kjole.

Balconette som løfter

En balconette-bh gir god stabilitet og løfter nedenfra så bysten får fin form og god støtte. Det er også en allsidig bh som kan brukes sammen med alt fra topper til finkjoler.

Ikke glem strømpebuksene - 3 for 2