Guide til shop online Her er en kort introduksjon til KappAhl Shop Online. I tillegg til at nettsidene er responsive (tilpasser seg til enheten du bruker f.eks. nettbrett eller mobil), har den også smarte funksjoner som forbedrer brukeropplevelsen for deg som kunde.   

Guide til shop online

Filter

Med filtrering finner du frem til plaggene som passer deg. Velg ut ifra størrelse, farge, varemerke og passform på f.eks. jeans eller BH. Du kan velge flere filtre samtidig.
Med filteret ”Sustainability Label” finner du produkter i vårt sortiment som er laget i mer bærekraftige materialer og/eller en mer bærekraftig produksjonsprosess. På hver enkelt produktside kan du klikke deg videre for å lese mer om hva som gjør materialet eller produksjonsprosessen mer bærekraftig.
 
Les gjerne mer om KappAhls bærekraftarbei her.

Favoritter

Vill du lagre et plagg som din favoritt?

Klikk på hjertet så legges produktet till på en egen side med dine favoritter. Denne siden vises ved å klikke på symbolet med hjertet i en sirkel øverst i høyre hjørne. For å fjerne plagg fra din side klikker du bare på hjertet igjen.

Å handle som Life & Style medlem

Bekreft ditt medlemskap i KappAhls moteklubb Life & Style ved å logge inn på siden "Medlemsopplysninger". Hvis du har glemt passordet ditt, så klikk på "har du glemt passordet?". Hvis du ikke er medlem kan du klikke på "Bli medlem".

Hvis du er medlem og har oppgitt ditt mobilnummer når du registrerte deg i vår klubb så gir alle kjøp via KappAhl Shop Online bonus på 5% på samme måte som i våre fysiske butikker.

For å få bonuspoeng på ditt Shop Online kjøp som Life & Style medlem må du logge inn med mobilnummer og passord kassen før du gjennomfører kjøpet.

Er du ikke medlem? Som medlem får du unike medlemsfordeler, eksklusive tilbud, siste nytt og fine motetips fra KappAhl. Medlemskapet i moteklubben Life & Style by KappAhl er helt gratis! Bli medlem »

Klarna Checkout

I samarbeid med Klarna Checkout tilbyr vi fakturabetaling, delbetaling, kortbetaling samt direktebetaling fra konto.

Etter at du har identifisert deg viser Klarna Checkout de betalingsalternativene som er tilgjengelige for deg. Faktura er forhåndsvalgt, men du kan selvfølgelig velge en av de andre alternativene som direktebetaling via bank eller betaling med kort. Hvilke alternativer du kan velge kan variere. Du kan selv velge om du vil sikre bruken av Klarna Checkout med en egen PIN-kode. 

All kommunikasjon og informasjon om betalning sendes direkte til deg fra Klarna.