Tilbakekalling av produkt

Joggebukse til barn under tre år oppfyller ikke KappAhls sikkerhetskrav

Artikkel: Grå joggebukse, Grønn joggebukse
Artikkelnummer: 749432, 749499
Solgt i perioden: Uke 47 2019 til uke 9 2020
Disse produktene har en plasthylse på snøringen som kan løsne.

Hvis du har kjøpt en av disse buksene i størrelse 62-86 ber vi deg om å fjerne plasthylsene i enden av snoren, da de kan utgjøre en kvelningsfare. Hvis du ikke klarer å fjerne plasthylsene, så ber vi deg om å trekke ut snoren så langt det går og klippe bort hele snøringen. Klipp da så langt inn som mulig.

Vi er opptatt av våre kunders sikkerhet, og alle våre produkter gjennomgår strenge kontroller for å oppfylle KappAhls sikkerhetskrav. Vi beklager at disse buksene på feilaktig grunnlag likevel er sluppet igjennom våre sikkerhetskontroller.

Ved spørsmål, kontakt nærmeste butikk eller vår kundeservice.

Tilbakekalling av Newbie kosekanin

  • Artikkel: Kosekanin Bunny Star
  • Artikkelnummer: 368324
  • Salgsperiode: uke 05, 2016 – uke 27, 2017.

KappAhl tilbakekaller en kosekanin fra Newbie fordi det er mulighet for at armene kan løsne.

Kundenes sikkerhet har høyeste prioritet for oss på KappAhl. Armene på kosekaninen ”Bunny Star” kan løsne og forårsake smådeler som kan være farlige for små barn. Det finnes ingen rapporter om at noen er kommet til skade av produktet.

KappAhl ber alle kunder som har kjøpt kosekaninen om å levere den tilbake til nærmeste butikk og få pengene tilbake. Alternativt kan den sendes til KappAhls Shop Online. Kvittering er ikke nødvendig.

Vi beklager ulempen for de av våre kunder dette gjelder.

Har du spørsmål til dette, vennligst kontakt KappAhl på e-post: info@kappahl.com

Langermet t-skjorte med trykk av Spider-Man

  • Artikkel: Barnegenser Spiderman LS
  • Artikkelnummer: 309930
  • Salgsperiode: uke 45, 2015 – 11. oktober, 2016.
  • Størrelse: 86 – 128

KappAhl tilbakekaller barnegenseren Spiderman LS fordi kontrolltester har påvist rester av det forbudte kjemikaliet SCCP i trykket.

Berørte kunder som har kjøpt Spiderman LS-genseren kan returnere den til en av våre butikker og få pengene tilbake.

Genseren er ikke skadelig ved normal bruk, men oppfyller ikke KappAhl’s strenge krav til innhold av kjemikalier. SCCP er skadelig for miljøet i for høye doser, og kan også være allergifremkallende.

Kundenes sikkerhet har høyeste prioritet hos KappAhl. Hvis det mot formodning viser seg at en av våre varer kan medføre risiko for våre konsumenter, iverksetter vi umiddelbare tiltak.

Vi har svært strenge kjemikaliekrav til våre produkter. Arbeidet med å sikre at kjemikalier med negativ effekt på mennesker eller miljø ikke benyttes i våre varer har høyeste prioritet. Vi baserer arbeidet vårt på REACH, lover og retningslinjer i landene hvor vi har vår produksjon, samt aktuell forskning innen vårt fagfelt.

I dette tilfellet ser vi at våre produksjonskrav ikke er oppfylt og at våre oppfølgingsrutiner ikke har fungert optimalt. Vi ser nå nøye over rutinene våre.

Vi beklager dersom dette medfører vanskeligheter for noen av våre kunder.

Har du spørsmål til dette, vennligst kontakt KappAhl på e-post: info@kappahl.com