Levering

Leveringstid

Varene leveres vanligvis innen 3–5 arbeidsdager. Leveringstiden kan bli noe lengre i populære kampanjeperioder.

Vi leverer dessverre ikke varer til Svalbard.

Delleveranser

Kappahl sender ikke ut varer i delleveranser. En restnotert vare eller varer som ikke finnes på lager ved pakking, fjernes/kanselleres fra bestillingen din og trekkes fra totalsummen.


Hentemelding

Du mottar hentemelding til oppgitt e-postadresse når pakken er klar til henting. Hentemeldingen inneholder blant annet pakkens kollinummer, som må medbringes utleveringsstedet ved henting. Hvis du ved bestilling har bedt om å få hentemelding via SMS, kan du hente bestillingen din raskere.

Utlevering av pakken skjer på ditt valgte utleveringssted (Posten Bring eller butikk). Har du valgt å hente bestillingen i butikk, får du en sms til oppgitt mobilnummer når varene er klare til henting i butikken.

Du må fremvise gyldig ID samt oppgi kollinummeret, som står i hentemeldingen (e-post eller SMS), når du henter pakken. Hvis du ikke har gyldig legitimasjon, får du dessverre ikke hente ut pakken. Ved uavhentede pakker forbeholder Kappahl seg retten til å kreve et gebyr for returfrakt, ekspedisjon og administrasjon på 160 NOK.

 

Hjemlevering

Helthjem

Helthjem leverer pakker hjem, enten på dørmatten eller i postkassen. Større pakker, eller pakker utenfor dekning vil bli levert til nærmeste utleveringssted. Budene til Helthjem jobber om natten, og leverer pakkene ut før frokost.

Du vil motta varsel på SMS når pakken er levert. 

Alle forsendelser med Helthjem har sporing! Du kan spore pakken din her

Velger du dette leveringsalternativet er du som kunde ansvarlig for pakken når den har blitt levert på dørmatten/i postkassen.

 

Bring

Bestillingen din leveres innen 3-5 arbeidsdager til hjemmeadressen som står oppgitt når du avslutter kjøpet i kassen.

Du mottar en SMS når pakken du har bestilt er på vei og en ny SMS når den er klar for utkjøring med informasjon om forventet leveringstid. Postbudet ringer deg kort tid før pakken leveres for å avtale overlevering. 

 

Pakkesporing

Når ordren sendes får du som kunde en kvittering via e-post. Her står ditt kolli-nummer som du kan følge på nettsidene til Helthjem eller Bring. For Click & Collect-leveranser ligger det en direktelenke i leveringsbekreftelsen hvor du kan spore din pakke. Avhengig av hva du velger som kontaktinfo i kassen online får du enten en SMS eller e-post når pakken er klar til avhenting på ditt nærmeste utleveringssted.