Betalingsalternativer

I samarbeid med Klarna tilbyr vi betaling mot faktura, delbetaling, betaling med kort og direktebetaling. Denne betalingsløsningen heter Klarna Checkout.

Ved å oppgi informasjon i kassen, godkjenner du Klarnas vilkår. Ved å klikke på «Fullfør kjøp», godkjenner du Kappahls vilkår og betingelser.

Klarna Checkout viser deg informasjon når du er identifisert. Opplysningene du må oppgi for å bli identifisert varierer for ulike kjøp og kunder. Kredittsjekk utføres aldri i Klarna Checkout med mindre det kreves for den betalingsløsningen du har valgt. Kredittsjekk som gjøres av Klarna vil ikke påvirke kredittverdigheten din og kan ikke ses av andre (f.eks. banker) som ber om dine kredittopplysninger.

Når du har blitt identifisert, viser Klarna Checkout tilgjengelige betalingsalternativer. Faktura er forhåndsvalgt, men du kan selvfølgelig velge fritt mellom de andre alternativene, slik som direktebetaling via bank eller betaling med kort. Betalingsalternativene du blir tilbudt kan endres over tid. Du velger selv  om du ønsker å beskytte din bruk av Klarna Checkout med en PIN-kode.

All kommunikasjon og informasjon om betalinger blir sendt direkte til deg fra Klarna.

Betaling med kort

Som kunde kan du velge å betale varene dine med kort. Du kan bruke VISA, BankAxept eller Mastercard/Eurocard ved betaling med kort på Kappahl Shop Online. Det er gratis å betale med kort. Kjøpesummen blir reservert på kontoen din når du bestiller. Pengene trekkes først når varene sendes.

Alle kortbetalinger behandles av Kappahls samarbeidspartner, Klarna AB som kontrollerer at kortet er godkjent for kjøp. All kortinformasjon er kryptert, slik at ingen uvedkommende kan se den. Kvittering på betalingen sendes sammen med pakken og fungerer som kjøpsbevis (kvittering).

Betaling mot faktura

Kappahl tilbyr også betaling mot faktura via Kappahls samarbeidspartner Klarna. Lenke til selve fakturaen sendes til deg i separat e-post fra Klarna. Når du betaler via Klarna faktura handler du trygt og enkelt. Du slipper å oppgi kortinformasjonen din og betaler alltid etter at du mottatt bestillingen.

•    Betalingsfrist – alltid minst 30 dager
•    0,- i fakturaavgift
•    Alltid 14 dagers angrerett i henhold til angrerettloven*
•    Last ned dine fakturaer fra klarna.no
•    Mulighet for delbetaling**

Fakturaen skal betales innen 30 dager fra fakturadato. Hvis du ikke betaler innen forfallsdato, får du en påminnelsesfaktura med et purregebyr. Dersom fakturaens totalbeløp er under 60 kr er purregebyret 29 kr, hvis du har handlet for 60 kr eller mer er purregebyret 60 kr. Når du betaler med faktura utføres en kredittsjekk som kan bety at det innhentes kredittopplysninger om deg. I så fall får du en kopi av kredittopplysningene tilsendt per post. Alle personopplysninger håndteres i henhold til gjeldende lover og regler.
Klarna gjør en rutinemessig kredittkontroll ved fakturabestilling. Hvis din kredittsøknad ikke blir godkjent av Klarna, kan du ikke handle på kreditt og Kappahl ber deg velge en annen betalingsmåte. Klarna benytter personopplysninger for å gjennomføre kundeanalyse, identifikasjon, kredittkontroll og til markedsføring. Ved kontakt med Klarna benyttes ditt personnummer som kundenummer.

Les mer om Klarna her.