Dress for summer.

Her er sommerens nøkkelplagg og stiler. Klærne som gjør det enkelt å kle seg for alle sommerens anledninger, fra byen til stranden. Skjorter, shorts og badebukser – alt du trenger for å få den riktige stilen hele sesongen.

Timeless linen

Nå er det tid for å fornye garderoben med luftige og behagelige linplagg. Stilfulle skjorter i fine farger og linbukser som gir deg en avslappet look. Tidløse favoritter som passer det meste og gjør deg klar for vår & sommer.

Keen on green

Sommermote i grønne nyanser er en populær klassiker. En kakigrønn t-shirt eller skjorte matches perfekt til en beige shorts, linbukser eller jeans. Ta også en titt på vår fine grønne badeshorts.

Blue & white

Den tidløse fargekombinasjonen blå & hvit passer perfekt til våren og sommeren. Klassisk, stilsikkert og enkelt å matche. Velg blant kortermede skjorter, pikéskjorter, shorts og gensere, både ensfargede og stripete.

Popular prints

Nå velger vi fine mønstre i garderoben. Her finner du sesongens mønstrede sommerskjorter og t-shirts som gir deg en oppdatert og sommerlig look. Match med ensfargede shorts og bukser.