Kombiner det beste fra skjorte og dressjakke med sesongens fine overshirt. Et trendy og mer avslappet alternativ til dressjakke og blazer. Dette er en moderne klassiker i herregarderoben som er enkel å style både opp og ned for de fleste anledninger. Passer like godt året rundt, så lenge du varierer og kombinerer riktig. Her er våre beste tips til hvordan du bruker en overshirt.

Enkel men en fin overshirt i kraftig bomullsdenim som passer perfekt over en t-shirt om sommeren. Til høsten supplerer du bare med en høstjakke over. La skjortejakken være åpen og kombiner gerne med beige chinos.

Fra skjorte til jakke, denne oppdaterte modellen i stilsikker kordfløyel med glidelås gir deg mange muligheter. Bruk den åpen over en t-shirt eller skjorte for en avslappet stil eller lukk glidelåsen så fungerer den fint som en skjorte.

Den klassiske jeansskjorten passer perfekt som overshirt. Få en trendy stil ved å bruke den åpen over en stilren t-shirt med matchende jeans. Et stilig, avslappet og tidløst antrekk som passer til det meste og de fleste.