Elsker du bukser like mye som oss, men synes det er vanskelig å finne riktig passform? Da er du kommet til riktig sted. Bli inspirert og få smarte tips i vår bukseguide. Vi har bukser som passer perfekt til deg og dine former.

En videre silhuett som for eksempel en culotte gjør at beina dine virker lengre. Bruk gjerne med høye hæler for ekstra effekt. Stylet med en nett topp får du en fin og kvinnelig silhuett med god balanse. Men det passer også like godt med en oversized overdel for en moderne og oppdatert look.

Velg en bukse i avslappet modell for en stilsikker look uten å anstrenge deg. Med sin klassiske passform kan den styles i det uendelige. Passer perfekt til deg som har litt rettere former. Chinos styles gjerne med oppbrett nederst. Vår populære passform Nickie har behagelig stretch og det perfekte "henget" på hoftene.

Velg en smal silhuett for å fremheve dine former. Balanser gjerne med volum oventil. Smale bukser finnes i alt fra velkledde dressbukser i eksklusive kvaliteter til rettere og mer sofistikerte slacks og ettersittende treggings med ekstra karakter. Velg de buksene som føles best ut ifra din personlige stil.

Oppdaterte og moderne bukser i str L – 3XL. Våre XLNT bukser har fin og behagelig passform spesielt utformet for større størrelser. Bukser, jeans, leggings eller culottes – finn dine favoritter blant våre mange modeller.

Favorittene i garderoben som alltid holder på farge, passform og stil uten å bli rynkete. Fra klassiske slacks til alles favoritt Nickie med sin avslappede passform.

Fine velsittende jeansmodeller for alle former som passer hver dag året rundt. Alle våre jeans er mer bærekraftige både når det gjelder materialer og prosesser. Så finn den perfekte passformen nettopp for deg og oppdater garderoben i dag.