Gjør deg klar til høstens mange fester, vennetreff og after work. Kjoler og skjørt er naturlige valg, men det passer like godt med topper, bukser og bluser i en litt eksklusiv stil. Uansett hva slags fest du skal på, så hjelper vi deg med å få den riktige følelsen.

Glitrende skjønnheter

Glitter, glamour og paljetter – vi har alt som får deg til å skinne på festen. Glinsende topper, dressjakker eller skjørt med paljetter, det finnes mange fine valg. Topp antrekket med accessories som får deg til å glitre litt ekstra.

Festens skarpe look

Sats på en cool dress eller et matchende sett for en skarp powerlook. En fin dress i glinsende materiale gir akkurat den festlige følelsen man vil ha. Match dressen eller settet med en vakker topp eller bluse. Legg gjerne til store øredobber eller et statement halskjede.

Festtopper & bluser

Skap en enkel og rask feststil med en vakker topp eller bluse. Kombiner med fine bukser og du er klar for festen! Finn dine favoritter blant våre mange modeller, mønstre og materialer.

Den (nye) lille svarte

K står for kjole, festens selvsagte midtpunkt. Den lille svarte i oppdatert versjon med stilsikre detaljer er en selvsagt favoritt. Våre kjoler inviterer alle smaker og kroppsformer til dans.

Romantiske blonder

Blonder er et nydelig materiale som passer perfekt til fest. Med en blondekjole eller blondetopp i garderoben er du klar til festen på et øyeblikk. Blonder gir deg en festlig og romantisk look som passer alle uansett stil.

Fløyelsdrømmer

Sesongens store slager er fløyel, og vi har plaggene som passer alle høstens festligheter. Fløyel gir en eksklusiv følelse, men er samtidig myk og behagelig mot kropen. Oppdag våre fine topper, kimonoer og bukser i deilig fløyel – både ensfargede og mønstrede varianter.