Thumbnail Singlet - Hvit - Woman - KappAhl
Thumbnail Singlet - Hvit - Woman - KappAhl
Thumbnail Singlet - Hvit - Woman - KappAhl
Thumbnail Singlet - Hvit - Woman - KappAhl

Singlet

XLNT
99,50
199,-
  • Artikkelnummer: 822726
  • Materiale: 100% Viskose
  • Vaskeråd: Maskinvask 40º

Singlet med dekorative folder i halsen som er litt videre nederst. Singleten er laget av en mer holdbar variant av viskose.

- Lengde 68 cm i størrelse XL
- 100 % Lenzing™ Ecovero™-viskosefiber, et mer bærekraftig alternativ til vanlig viskose. Materialet lages av trecellulose fra ansvarlig dyrket skog i en prosess med redusert miljøpåvirkning.

Fraktinformasjon

  • Medlem - Fri frakt ved kjøp over 500,-*
  • Gratis frakt til butikk når du velger leveringsalternativet Hent i butikk.
  • Ved evt. bruk av angreretten kan varen byttes eller returneres helt gratis i alle Kappahl-butikker. Hvis du ønsker å sende tilbake varen betaler du som kunde returfrakten.
  • Fraktkostnaden til utleveringssted er 59 kroner uansett hvor mye du handler.

Betalingsinformasjon

På Kappahl.com betaler du enkelt og raskt med Klarna Checkout. Vi tilbyr fakturabetaling, delbetaling, betaling med bankkort eller kredittkort samt direktebetaling.

Mote som tar ansvar: Responsible Fashion

Responsible Fashion er vår måte å se på bærekraft. Det innebærer at vi både vil ta vare på plaggene dine og verden rundt oss. Ansvarsfull mote har fokus på deg som bruker klærne, men også på hele kjeden fra produksjon og frem til den dagen da du selv ikke ønsker å bruke plagget. 

Les mer her.

Vi tenker fremover: Responsible Fashion Strategy

Vi jobber for å skape en mer bærekraftig moteverden: 

  • 100% mer bærekraftige materialer innen 2025
  • 100% mer bærekraftige produksjonsprosesser innen 2030

Vi holder det vi har lovet: 

  • 100% mer bærekraftig bomull innen 2020 

100% mer bærekraftig denim innen 2020 

Les mer her

Gi dine klær videre

Sammen skaper vi en bærekraftig moteverden. Lever inn dine gamle garderobehelter i alle våre butikker, så får de nytt liv gjennom Fretex. Et plagg som har vært høyt elsket, kan alltid bli elsket igjen av noen andre.

Les mer her.

Kundeomtale
Størrelsesvurdering
Skriv ny omtanke

Velg antall stjerner du gir produktet og klikk på send. Skriv gjerne også hva du synes om produktet i kommentarfeltet under. Har du spørsmål, så kontakt kundeservice.

Rangering
Størrelsesvurdering
2021-06-22

For et bom kjøp!!Var kjempe fornøyd med denne, luftig og fin og passet meg fint (noe som ikke skjer ofte) så jeg kjøpte to stykk. Satt den i vask, fulgte vaske instruksjoner (satte den på kun 30° selvom den skal tåle 40°) Skulle henge den til tørk ettersom viskose ikke bør i tørketrommel. Oppdaget da at singleten hadde blitt om til crop topp!!Det står at man skal tøye den ut i fuktig tilstand noe som jeg prøvde å gjøre men stoffet ville i liten grad bli tøyet ut!Greit nok at den kan krympe 6 til 8% men dette er langt utenfor det!Veldig skuffa! Styr unna...

KappAhl

Tack för din kommentar. Viskos är ett material som vanligen drar ihop sig vid tvätt. Lyckligtvis går detta att åtgärda på nolltid. Genom att stryka eller ånga ditt viskosplagg efter tvätt går den tillbaka i storlek.

2021-06-04

Lik bilde og passe lengde og elsker at toppen er løs og ledig og perfekt å bruke under dressjakke ,under åpen skjorte eller åpen tunika eller helt alene .Nydelig orange farge .