MY BODY IS A BEACH BODY

Nå er badeshopen åpen! Hos oss finner du stilsikre badedrakter, bikinier og beachwear for alle former og smaker. Sats på striper og prikker i friske blåtoner, myke brente farger, eller friske toner av grønt og gult med tropiske blomstermønstre. Eller velg en klassik og enkel stil i sobert vinrødt kombinert med svart. Draperte detaljer, volanger og spenner forsterker stilen. Match med bølgende strandkjoler, kaftaner og bukser som passer perfekt hele veien fra stranden til lunchen eller iskiosken. Topp med en stråhatt, trendy solbriller, smykker og følelsen av at stil har ingen størrelse.

Frills and flounces

Badetøy med ekstra spennende og trendy detaljer. Volanger både på skulderbånd og bikinitopper gir en romantisk touch. Og fine draperinger som gjør badeplaggene både flatterende og stilige.

De små detaljene som gjør det lille ekstra for strandstilen. En sommerlig strandveske, noen glitrende smykker og selvsagt trendy solbriller. Velkommen til solen!

Beachwear & beyond

Allt du trenger for å komplettere din strandlook. Bølgende strandkjoler, kaftaner og bukser som passer perfekt hele veien fra stranden til lunchen eller iskiosken. Topp med en stråhatt, trendy smykker og selvsagt et par fine solbriller.

Black is back

Alltid like aktuelt og tidløst fint med svart badetøy. Miks og match etter egen smak blant fine bikinier og badedrakter som holder stilen i sesong etter sesong.

Pretty patterns

Badetøy med tropiske blomstermønstre i toner av grønt og gult som passer like godt på stranden som ved svømmebassenget.