Lingerie Stories

Noen øyeblikk gir minner som varer hele livet. Og for hver av disse øyeblikkene finnes det fint undertøy som gjør følelsen perfekt. La oss hjelpe deg å finne undertøy for unike øyeblikk i ditt liv.

Finn en modell for hver anledning

Undertøy har vi nærmest kroppen, derfor er det viktig at det føles bra og sitter godt. Fint undertøy legger også grunnlaget for et vellykket antrekk. Med riktig bh og truse sitter plaggene akkurat slik du ønsker, uten skjemmende folder og rynker. Lingerie Stories handler om at du skal finne riktig modell for deg – som passer perfekt til antrekket ditt og anledningen du skal bruke dem til.

Casual Monday

Start uken med en ekstra myk følelse. Vår stilrene bh uten bøyler gir deg behagelig støtte og enkle linjer. En allsidig bh som er like behagelig som den er funksjonell.

Handle nå

Busy Tuesday

Du trenger hverdagshelter som alltid stiller opp. Som denne lett vatterte bhen med rene linjer. Et perfekt alternativ som passer like godt til en velkledd hverdag som til mer festlige anledninger.

Handle nå

Cool Wednesday

Møte venner, sosialisere og gjøre noe morsomt. Det er ofte det spontane som gir oss mest energi. Vår lett vatterte bh med fine blondedetaljer gir deg den riktige følelsen innenfra og ut.

Handle nå

Dressed up Thursday

Du kjenner den spesielle anledningen – når du vil føle deg ekstra fin. Våre bher med blonder gir deg en eksklusiv følelse av stil og fest under finklærne. Match med truse i samme stil.

Handle nå

Romantic Friday

Planer om en romantisk middag med bare dere to? Finn stemningen med vår flotte hvite bh. Fine blondedetaljer, lett vattering, komfortable skulderbånd og god støtte gjør at du kan være deg selv. Både vakker og komfortabel på én gang. Finnes i størrelse 34-XXL.

Handle nå