It's time fashion makes you feel

Det sies at klær skaper folk. Men for oss handler mote om at det skal føles riktig for deg. Derfor sier vi at det sitter i følelsen.

Fra og med nå tar vi oss alltid tid til å forstå deg, så vi kan skape plaggene som fremhever dine beste sider. Nettopp derfor designer vi ikke for modeller på en catwalk, men for deg. Og den reisen starter allerede på tegnebordet.

Det er på tide at mote gir deg styrke. Det vil vi slåss for.

Vinner av #FeelKappAhl

Vinnare! #feelkappahl

Takk alle fantastiske mennesker som har delt sine bilder på Instagram og fortalt oss hva som får dere til å føle dere bra. Se alle bildene fra konkurransen under #-taggen #feelkappahl. Her kan du la deg inspirere av alle fantastiske personer og deres ord – fortsett å spre glede og kjærlighet. Se mer »

Vinner av vår konkurranse i Norge er @gunnvagle Hennes motivasjon var at hun har det best når hun kler seg fint til fest og tar vare på kroppen sin. I Sverige vant @frumagnolia som har det best når klærne på utsiden gjør at innsiden stråler. Vinneren @inkamaria66 Finland føler seg bra fordi hun får være akkurat som hun er. I Polen skrev vinneren @gabriela_jelonek at fine mennesker og god mat gjør at hun føler seg bra.

KappAhls nye ansikt: Paulina Porizkova

I høst vil et velkjent ansikt dukke opp i KappAhls nye kommunikasjon. Paulina Porizkova har bodd største delen av sin karriere i USA hvor hun blant annet har vært med i Sports Illustrated og vært modell for bl.a. Vogue, Elle, Estée Lauder og Victoria's Secret. Til tross for dette har hun alltid holdt en viss avstand til glamouren og hatt en mer jordnær innstilling. Derfor føles det ekstra riktig å lansere vårt nye Feel-konsept sammen med Paulina – som er en sterk og naturlig skjønnhet.

På 80-tallet var Paulina Porizkova en av verdens best betalte supermodeller. I dag prioriteres jetset-livet og dyre designmerker ofte bort. Hverdagen er i stedet fylt av familieliv. Og å jobbe, trene og lufte hunden.
- Jag velger gjerne stilrene plagg fra kjedene og vil heller bruke penger på reiser, hjemmet og familien. Man må kunne ha fine klær uten å bli ruinert, synes hun.

Les hele intervjuet her »