FIND YOUR PERFECT MATCH

Et vellykket antrekk starter med en bra bh. Hos KappAhl har vi et bredt sortiment og vi brenner for å utvikle bher for alle stiler og størrelser. Vi hjelper deg til å finne din perfekte bh.

Med våre filtre finner du enkelt en bh som passer deg. Du kan for eksempel filtrere ut i fra størrelse, stil, kolleksjon eller bh-modell. Se gjerne filmen som viser hvordan du måler for å finne din riktige størrelse.

Her gir vi deg gode tips og inspirasjon for at du skal finne din perfekte bh!

FIND YOUR SIZE

En bra bh skal føles som om du ikke har noen på deg. Stroppene skal være behagelige og du skal få en finger inn mellom stroppen og skulderen. Cupen skal dekke hele bysten uten at den tipper utover og ligge tett mot kroppen. Båndet skal være rett og stabilt rundt brystkassen din. Tenk på at hele bhen skal holde bysten oppe, ikke skulderstroppene.

Hvis du ikke vet din nøyaktige cupstørrelse så start med å måle bysten. Når du måler er det fint å ha på en BH uten vattering eller en som bare er lett vattert. Bysten endres med årene så husk å måle jevnlig for alltid å vite din riktige størrelse.

STEG 1 - MÅL ANTALL CM UNDER BYSTEN

Eksempel: 79 cm under bysten gir bh-størrelse 80.

STEG 2 - MÅL ANTALL CM OVER BYSTEN

Eksempel: 97 cm over bysten gir bh-størrelse 80C.

MAKE IT SIMPLE BY OUR FILTER

Med våre filtre finner du enkelt en bh som passer deg. Du kan for eksempel filtrere ut i fra størrelse, stil, kolleksjon eller bh-modell.

BØYLE-BH

For deg som liker en naturlig look. BH-en løfter og former brystene uten vattering. Den er myk og behagelig, og kan brukes under alt.

Shop wire bra »

T-SKJORTE-BH

Dette er den ideelle hverdags-BH-en. BH-ens formpressede cuper har usynlige sømmer. Den kan derfor brukes under tettsittende klær uten å synes.

Shop t-shirt bra »

PUSH-UP

BH-en som gir deg fyldige bryster. Tilgjengelig med ulike grader av løftende effekt. Bruk denne sexy BH-en under plagg med dyp utringning.

Shop push-up bra »

DOUBLE PUSH-UP

En vattert bh som hever push-up-modellen til et nytt nivå. Denne bhen gir deg to cup-størrelser større byste og timeglassilhuett. Passer deg som har liten til middels stor byste.

Shop double push-up bra »

Balconette

Designet for å gi deg en fin utringning. Bhen former og løfter bysten nedenfra. Den er ofte vattert og passer plagg med rund utringning. Passer deg med middels til stor byste.

Shop balconette bra »

Multiway-BH

Designet for å gi deg økt valgfrihet. De avtagbare skulderbåndene kan flyttes rundt eller byttes ut for å passe flere plagg. Bhen holder bysten din oppe uten bånd.

Shop multiway bra »

Soft BH

Denne modellen passer for deg som ønsker ekstra komfort. En myk og behagelig bøyleløs BH til hverdagsbruk.

Shop soft bra »

Sport-BH

Holder brystene på plass når du trener. BH-ens elastiske og funksjonelle materiale gir nødvendig støtte og komfort.

Shop high intense sport bra »

Shop low intense sport bra »