Black Friday

 

black friday dam erbjudande kappahl black friday dam erbjudande kappahl

Black Friday 2022

Logga inn Bli medlem

Hva er Black Friday?

Black Friday er årets største handledag opprinnelig fra USA. Den kommer på fredagen etter ”Thanksgiving” når mange i USA har fri fra jobb og benytter anledningen til å handle julegaver og andre innkjøp. Navnet Black Friday kommer delvis fra at dette var dagen hvor butikkene historisk snudde siffrene til ”svarte tall” (pluss) siden mange startet julehandelen sin da. I dag har Black Friday spredd seg over hele verden som en dag hvor butikker og webbutikker gir ekstra gode rabatter og tilbud til sine kunder.

 

Black Friday 2022 hos Kappahl

Nedtellingen til årets Black Friday hos Kappahl har startet. I år kommer vi igjen med ekstra gunstige tilbud på klær til dame, herre og barn online og i alle våre butikker. Benytt anledningen til å gjøre et kupp på noe fint til deg selv, eller hvorfor ikke sikre deg noen av årets julegaver i god tid før julerushet? Handle aktuell og fin mote til deg og barna til ekstra gode priser eller tyvstart på julegavehandelen hos oss.

 

Tyvstart på Kappahls Black Friday-tilbud

Du som medlem får tyvstarte på våre tilbud, så følg med i mailboksen etter ditt medlemstilbud. Er du ikke blitt medlem enda? Bli medlem i dag, så går du ikke glipp av Kappahls Black Friday tilbud.

black friday kids erbjudande kappahl black friday kids erbjudande kappahl

Når er Black Friday?

I år 2022 er Black Friday-fredagen 25. november i uke 47. De siste årene har man også begynt å kalle uken som Black Friday faller på for Black Week. Så følg godt med hele uken for våre beste Black Friday-tilbud.

Black Friday Online

Her på kappahl.com har vi åpent døgnet rundt og du kan handle stressfritt og stilsikkert. Vår kundeservice hjelper deg gjerne med bestillingen din. Hvis du har spørsmål eller lurer på noe, kan du kontakte oss på telefon 800 12533 eller e-post: info@kappahl.com. Og hvorfor ikke benytte anledningen til å prøve vår nye tjeneste Personal Shopping Online hvor dyktige stylister hjelper deg som medlem med å skape en stilsikker garderobe - helt kostnadsfritt!

Handle på Black Friday i butikk

For deg som foretrekker å handle hos oss i butikk, får du selvsagt de samme gode tilbudene som online. Du er velkommen! Vi ser frem til å se deg både online og i våre fysiske butikker på Black Friday og hele Black Friday week!

Handle alt du trenger på Black Friday

Black Friday er et herlig shopping-event hvor man lett lokkes av rabatter og gode tilbud, men husk å gjøre de kjøpene du faktisk trenger. Så tenk på hva du handler på Black Friday. La det være en dag hvor du kan handle det du tenger til ekstra gode priser.

Spørsmål & svar om Black Friday

Når er Black Friday?

Black Friday er fredag 25. november 2022.

 

Vil Kappahl ha tilbud på Black Friday?

Ja, vi hos Kappahl vil tilby våre kunder og besøkende tilbud på Black Friday.

Hvilke tilbud vil Kappahl ha på Black Friday?

Kappahls Black Friday-tilbud 2022 legges ut senere på høsten. Følg med på kappahl.com. Er du medlem hos oss på Kappahl får du alltid vite om våre Black Friday-tilbud først. Bli medlem i dag.

 

Hvordan handler jeg på Black Friday?

På Black Friday kan du handle både i butikk og i Kappahls nettbutikk kappahl.com for å få våre tilbud.