Kaxs Proxtec & Kaxs

Kaxs Proxtec er vår kolleksjon med vind- og vanntette funksjonsplagg for aktive barn i all slags vær. Her finner du alt fra skalljakker, parkdresser, overaller, vinterdresser, overtrekks-bukser, votter, luer og mye mer i sesongens farger og mønstre. Holder barna varme og tørre i aktiv lek og moro.

FORSKJELLEN MELLOM SKALLPLAGG OG SOFTSHELL

Et skallplagg er vanntett med teipede sømmer. Softshelltøyt er vanntett og materialet er litt mykere enn skallplaggene. Softshellplaggene har ikke teipede sømmer.

Alle plagg fra kaxs proxtec har fluorkarbonfri impregnering

Alle plagg fra kaxs proxtec har en vannsøyle på 5.000 – 10.000 mm.

Kaxs Proxtec & Kaxs

Kaxs Proxtec er vår kolleksjon med vind- og vanntette funksjonsplagg for aktive barn i all slags vær. Her finner du alt fra skalljakker, parkdresser, overaller, vinterdresser, overtrekks-bukser, votter, luer og mye mer i sesongens farger og mønstre. Holder barna varme og tørre i aktiv lek og moro.

KAXS YTTERTØY FOR ALLSLAGS VÆR


Kaxs er vår serie med moderne, praktiske og funksjonelle ytterplagg i god kvalitet med mengder av smarte funksjoner for allslags vær. En solid venn som lar barna utforske verden der ute hver eneste dag, godt beskyttet fra topp til tå. Og ikke minst, godkjent av vår tøffe (og ubestikkelige) testpatrulje – barna selv.

Oppdag alt fra vanntette funksjonsjakker og skallbukser til skallparkdresser, overaller, vinterplagg, fleeceplagg, luer votter og hansker. Ganske enkelt yttertøy, for allslags vær.

Klar for regn.

Alle våre skallplagg og alt regntøy i PU er vanntette.
Skallplaggene er slitesterke og puster godt. De er behagelige med god bevegelsesfrihet for aktive barn.


Regntøy i PU er praktiske og prisgunstige plagg som er helt vanntette med sveisede sømmer. Tåler fint å dumpe rumpa ned i en sølepytt.
Smart nyhet – regnoverallen!


Stopper alle dråper.

Alle plagg fra Kaxs Proxtec har en vannsøyle på 5000-10000 mm. Så selvsagt elsker de regn!


Når vinden uler.

Vi sier bare: fantastiske vindfleece. En vindtett og behagelig venn som er med på alle eventyr – og som varmer og puster godt under aktiv lek. Vi har også vanlige fleecejakker og pilejakker som er behagelige og varme, både som mellomlag og ytterplagg. Husk å vaske all fleece i en egen vaskepose så den ikke avgir microplast til vannet.


NYHET - Vinterklær i resirkulert materiale.

Våre varme og funksjonelle vinterjakker- og bukser er nå laget i resirkulert polyamid, hvor blant annet rester fra tekstilproduksjon og gamle fiskegarn blir til nye, klesfibre. Et viktig skritt på vår bærekraftreise.


Lenge leve Kaxs!

Kaxs slitesterke funksjonsklær er perfekte for å arves videre til andre barn når de blir for små. Sammen får vi plaggene til å leve lenger!


Skall eller softshell?

Skallplagg er slitesterke, vind- og vanntette plagg med smarte funksjoner og teipede sømmer.
Softshell-plagg er laget i et mykt og behagelig materiale som er vanntett og har gode pustende egenskaper, uten teipede sømmer.


Lag på lag.

Kle barna i flere lag for at de skal holde seg tørre og varme under lange dager med utelek, året rundt.

1. Baselag – behagelig undertøy, gjerne i ull, som puster og transporterer bort fukt.
2. Mellomlag – behagelig fleece som puster og isolerer godt.
3. Ytterlag – skallplagg, forede jakker og bukser eller parkdress/overall, avhengig av årstiden. Gir god beskyttelse mot vær og vind og holder på varmen.


Allslags vær er Kaxs-vær.

Oppdag vårt sortiment av moderne og funksjonelt yttertøy som lar barna utforske verden. I allslags vær. Hver dag.

Best i test.
Kaxs Proxtec vinterparkdress kåret til «Beste budsjettvalg» i 2021 av svenske Bäst i Test.