Jeans str 134-170

Oppdaterte og trendy jeans for barn i størrelse 134-170. Velg blant mange ulike modeller og farger som er ennkle å matche. Alt fra slim jeans, til wide jeans med vide ben, baggy, loose og klassiske straight jeans. Alle våre barnejeans har justerbar midje og er merket med More sustainable denim.

Vaskeråd Bærekraft Care for your clothes

Care for your clothes.

Hull på kneet? Eller vil du friske opp jeansene med en personlig stil? Våre fine reparasjonslapper lar plaggene leveenda litt lenger. Stryk på ogta vare på klærne dine.

 

Vaskeråd

Ikke vask dine jeans for ofte. Det holder som oftest å lufte og flekkbehandle ved behov. Og når du trenger å vaske dine jeans, så følg alltid vaskerådene som står på.

1. Tøm alle lommer, lukk gylfen og vask med innsiden ut, så fargen holder bedre.
2. Punktbehandle alle flekker før du legger plagget i maskinen.
3. Velg et skånsomt vaskeprogram.
4. Velg vaskemiddel for farget tøy og unngå å bruke skyllemiddel.
5. Ta ut jeansene umiddelbart når vaskeprogrammet er avsluttet for å unngå vaskestriper.
6. Heng til tørk på tørkesnor, i tørkeskap eller på tørkestativ.
7. Jeans trenger ikke strykes, men kan gjerne dampes for å rette ut eventuelle folder og rynker.

More sustainable denim.

Alle våre jeans er merket More Sustainable Denim. Det betyr at plaggene er produsert med en forbedret vaskeprosess som reduserer forbruket av vann, energi og kjemikalier. Halvparten så mye vann og nesten 30% mindre energi, sammenlignet med konvensjonell denimproduksjon.

Materialet vi benytter i våre jeans er mer bærekraftige alternativer, for eksempel Better Cotton (BCI), økologisk bomull og resirkulert polyester. Vi har også jeans som inneholder PCW (post consumer waste) bomullsmaterialer som er gjenvunnet til nye fibre.

Jeans er laget i slitesterke materialer som i seg selv gir dem ett langt liv. Kombinert med tidløs design og gode råd & tips til deg som kunde om hvordan du skal ta vare på dine jeans, håper vi at våre jeans kan leve lenge og sirkuleres lenge.