Undertøy

Et fint antrekk starter innenfra med riktig undertøy Her finner du undertøy for alle kvinnekropper uansett størrelse og stil. Vi har et bredt utvalg undertøy til alle anledninger som gjør deg fin innenfra og ut. Velg blant mange ulike modeller som gir god støtte, passform og stabilitet. Finn dine favoritter bland bh, truser, sokker & strømpebukser. Alt undertøy du tren ger finner du hos Kappahl.

Dame
468 produkter

Undertøy til dame, vakkert og behagelig under

Hos Kappahl finner du et bredt utvalg av undertøy som kombinerer komfort med stil, for å passe alle kropper, former, størrelser og smaker. Vårt sortiment med undertøy tilbyr alt fra klassiske truser til elegante bh.
Vi tilbyr også et bredt utvalg med pyjamaser, nattkjoler og herlige morgenkåper. Hos oss finner du også mammaundertøy, loungewear og varmt ullundertøy. Vi jobber for å tilby undertøy for alle anledninger, behov og humør. Uansett om du leter etter en shapingtruse eller et par strømpebukser til festen eller behagelig og mykt sove- & koseplagg til hverdagen, så har vi noe som passer akkurat deg.

Vi er stolte av å tilby plagg som er laget med fokus på kvalitet og passform. Våre materialvalg er nøye utvalgt for å gi deg den perfekte balansen mellom mykhet og holdbarhet. Vi forstår også hvor viktig det er å finne undertøy som sitter bra og føles bra på kroppen. Derfor jobber vi for å tilby et sortiment som passer mange ulike kroppsformer og behov. Vi tilbyr deg en positiv og behagelig kjøpsopplevelse, uansett om du handler online eller i våre fysiske butikker.
Uansett om du foretrekker en sporty look, romantiske detaljer eller en moderne minimalistisk stil, har vi undertøy som passer din personlige smak. Velkommen til en verden av undertøy hvor hver kropp og stil er velkommen.